Samsung Galaxy S & Note 討論區 (43)冇人開PO

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
我之前都係插電腦冇反應應該係電腦未裝samsung個driver,去download Samsung kits之後跟入面指示裝番個driver就ok
我都收到新update但edge lighting係off screen時唔識著個問題好似都仲係未解決
平時大鋪開賣幾耐先肯降價?
你個約本身係咪仲有唔夠一年就到期,如果係唔簽多一年,咁就用普通客戶價$6398。
如果你會續簽多一年,或本身個約仲有一年或以上先完,就唔使加簽,但一定要係4.5g plan,咁個價就$5998,以上個價係舊客價。
如果新客或轉台過去中移動出機,就再更平,個價我就唔記得咗,到時問下職員啦
睇黎s10 d uv貼唔係幾賣得出香討果邊有個老細係咁話送d貼比人試
俾我我去返原廠貼啦
都係100蚊
有無淘寶保護貼推介?
原裝嗰張俾個保護套頂起左條邊
係唔需要root
用前鏡做LED NOTIFICATION 來了
https://www.youtube.com/watch?v=3ZPmmWkZFJA
好正
準備iphone 轉會 仲諗緊出e 10 定+ 好
plus sure
睇隻手大唔大
手大建議S10+
新機?
師兄係邊間換? mk 定cwb?
唔work 的真係送都無用
我想知s9+ 點樣可以用到gcam 同night mode 用唔用到
有一個問題想問下大家

話說小弟部s10+呢排有個問題

每一朝早開翻部電話嗰陣都有一個問題出現

每次早上開電話過咗個開場動畫之後咪會入lock screen嘅,咁好正常就係解鎖入主畫面啦, 但係每次當佢入到個主畫面嘅時候, 唔知點解部s10+就會無啦啦彈翻去三星logo嗰個過場動畫嗰度,然後要load一陣先會去返lock screen嗰度, 要我解鎖先去得返主畫面
,我想知會唔會係底板有問題?
10 e 唔洗考慮?
SHOW E-MAIL 出黎, 唔洗print都得
落鋪頭試下實際size先
有無巴打知s10+邊張mon 貼正
Whatsapp較關螢幕彈出視窗,或者等更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞