Samsung Galaxy S & Note 討論區 (43)冇人開PO

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
啱啱貼左之前巴打介紹嘅淘寶epure芒貼
暫時感覺良好,指紋用到,過幾日再報告
終於轉會,6仔用到依家都算係咁
以前成日喺xda 睇post 刷rom玩,
成幾年冇玩android, 依家直頭唔識用

等你報告有無起邊
想問下巴打們而家S10+是咪有得set bixby button做自訂指令如screen cap而唔洗裝第三方app?
留名等睇報告
但我相信無咁易撬起
S9 mon底有壓力制S10冇
中階機不嬲長氣啲
而家唔使搞咁多嘢輕鬆好多
呢隻貼好似原裝出廠貼咁,四邊都有少少罅
我用個套包到啲罅位,我冇乜所謂
佢應該唔會起邊,過幾日再報告
有得set不過cap screen會cap埋條指令所以冇用

隻差座好大隻,屋企無地方等
有無巴打有興趣收留?
我都想講
明顯唔夠iphone順滑
幾時先更新改善下
唔係掛都係唔順架?
其實都係得gesture唔順kick kick下啫
其他係冇問題㗎
利申 s9
開apps load內容其實快過iphone

問題係手勢 好多位依賴返回鍵 唔似iphone向右拉就返回
下下放返隻手落下禁返回 成件事就好唔貼手
當然可以裝one hand operation 自定義手勢 同 task changer
但apps 切換 apps似終唔夠iphone X開始果隻手勢咁方便

為左就edge panel,放哂gesture 喺底,華為 pie back gesture 喺左右拉
你用咩機
screen cap係開關同埋減音量一齊㩒
幾錢
話時話
S8 虹膜解鎖幾時開始會打紅色燈(應該係紅外線)
唔係不嬲都會咩
利申 s9
買bxactions pro有得校
而家順到同普通cap screen冇分別
Android 8.0 嗰陣唔會
升咗 Pie 之後會
幾錢 有性趣
tg?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞