Samsung Galaxy S & Note 討論區 (43)冇人開PO

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
用完都叉到電呀?
你舊耳棉幾高?
s10 有update
有無巴打包膠??
去淘寶搵下
一個Mon貼既牌子
想問下有無人s10+著mon既時候間唔中會閃一下綠屏
突然間諗起
喺呢個問題出現之前嗰一日
我喺good lock 裏面嗰個 multi star到開咗嗰個 enable multi Windows to all apps
然後佢就要我reboot部機
但係當我reboot部機入返個lock screen嗰陣
部電話就自動自己幫我reboot咗幾次
自從嗰日佢咪reboot咗幾次之後, 由第二日開始到到今日,部電話每朝一開機都會幫我reboot, 其實會唔會係我開咗嗰個嘢所以出現呢個問題
fingerprint爽左
唔駛用力都ok
之前我要用啲啲力按落去
我以為巴打你講bixby voice
原來仲有bixby routine

Btw係咪set左返公司關wifi
唔洗set其他野
離開公司就會返開wifi?
以前用啲機都有得咁set
果時係返屋企就開wifi
同最後覺得電量分別唔大,就無再用過啲設定
入去電量度睇睇 有冇setting 係set 幾耐reboot 一次機
check下apps 有冇問題 無應該係奶左野
咁離開屋企係咪會關wifi?
係,以前咁用過一排
不過真係覺得唔差得遠
裝少啲垃圾app 好過
唔該巴打
淨係wifi既話唔洗裝app架
wifi設定入面已經內置左自動開關
仲好準
你個充電盒係無電定係未插過線?
正常耳機用完放入盒會自動充滿電。
應該唔關app事
岩岩上cwb 換雙充,有貨又唔使點等
去埋太古睇都冇marvel d殼賣
無display?
之前又一城都有

另外前面有巴打話九龍灣samsung 有
有display
但問佢又話冇賣
九龍灣SAMSUNG 後面個櫃咪擺晒出黎有貨......
再唔係行去隔離間WILSON 都好似有
想問下marvel殼係咪同跟機個透明殼一樣重同厚?
唔知係唔係連登update左啲廣告rules
Adhell頭版額外加嗰兩個rules都block唔曬

最近啲廣告位一係唔show一係show呢個
marvel應該厚少少
但實淨啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞