Samsung Galaxy S & Note 討論區 (43)冇人開PO

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
S10點用到咁耐
我部機得4SOT
講真電呢啲嘢每個人setting唔同,地區4g\wifi收得好唔好,裝嘅apps又唔同好難比較
除非你搵到個人同你全日一齊,setting ,用量,個台所有嘢都一樣先有得比較
好似我7am起身沖涼到出門口返工youtube30分鐘,lunch time netflix一個鐘,經常 WhatsApp line同上網,到放工返到屋企仲有15個percent已經夠用有凸
但另一個人同我做差唔多嘅嘢可能佢用電量會比我多或者少
剛剛發現如果用bixact 改成screen on off, face unlock會冇咗功用, 一定要用返原本右邊嗰粒電源鍵先用到face unlock
如果你撳過右邊嗰粒電源鍵, bixaction佢嗰個screen自己會識得著返嘅問題又會再發生
你開咗部舊機?
電訊商用屋企人號碼出機要唔要佢本人去?
跟身份證
但其實你要粒制做power 制一樣嘅嘢做乜
順手d
剛剛想預約MK拎尿袋成個4月都爆?!
買俾老豆用咋
巴打知唔知有冇原廠flip cover?
SOT九個鐘
你講送就應該無啦,買就應該有
想問下,我s10+,按左右邊制關機
但係褲袋成日撞到就着機
應該點set,先可以只按右鍵先開機?

係一開波reset指紋會麻煩啲
set嗰陣唔洗用力都得
而家set完秒解
隔一陣先出返嚟

終於入手黑Buds

本身唔想再 Cap
但係 S10 真係唔只 4SOT

係就係多人book 啲
但都2日後有free slot
where? 咩價入
我頭先入係成個4月灰色哂試左登出登入幾次都係咁
心諗是咪愚人節玩鳩我

btw咁我一陣再入試下
而家ok了,訪客連2號都無得bk,會員就有得bk 2號
但我打算今日換,所以一陣收工直接去太古城換算
我求其揀訪客
thx!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞