Samsung Galaxy S & Note 討論區 (43)冇人開PO

1001 回覆
12 Like 7 Dislike

Uv貼大比拼,唔知可唔可信
算倒水
試下重新開機
我更新後重開感覺耐用左
請問有冇高人答下
希望揸8代機既巴打陣間就有好消息
台灣2月中更新到依家已經苦等半個月
倒得咁勁 試下set哂唔用嘅app休眠
有冇CSL hotline續約既巴打收到buds SMS?
我係s10+ 超順
又係我
由ios轉過去android 點搞解用一陣又彈
個報價唔係假嘅咩?
佢收咗部機之後實際個價低好多
你睇下個app評論
我完成晒成個Samsung Trade up , 收埋錢同藍牙speaker贈品
佢app報$2250 s8+ , 收左機後都係full pay俾我 , 不過我部機應該冇乜花
真係?
我諗住實價高過豐澤就收貨
因為我爆mon豐澤收唔夠500
如果samsung差唔多價又有野送我就賣俾3叔算
幾好喎
你果陣係順豐上黎收定自己寄
我見email講要我寄先得
開左高幀未阿
跟手fb 又卡住login 勁耐
順豐上黎 / 自己寄 都係順豐, 佢會寄個回收盒俾你 , 你入好晒電話, 封好個盒後call順豐上黎收 / 自己落樓寄
老實講句,今時今日買部旗艦仲要日日mon住佢有冇突然食電左,有既再重新開機又再mon過。呢六千零蚊會唔會有啲俾得唔得
應該就唔會一下嘅
但感覺上100去到80%同20%去到5%跌得特別快
其實用到一日都唔洗點理食唔食電啦
真係一下 我入15% 出7% 行到屋企門口熄左機
應該又係個d咩虛電,得閒試下*#0228#
你係咪裝左adhell ,如果係就熄左佢先登入fb
巴打我s10正常用到6-7hr sot喎

s10點睇? light user 只聽歌whatsapp fb ig
算唔算正常
算倒水
試下重新開機
我更新後重開感覺耐用左
老實講句,今時今日買部旗艦仲要日日mon住佢有冇突然食電左,有既再重新開機又再mon過。呢六千零蚊會唔會有啲俾得唔得
其實用到一日都唔洗點理食唔食電啦

yes 每一只係差一次電已經好夠用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞