突發 有個霓虹燈牌跌落嚟 砸住咗我

917 回覆
7099 Like 366 Dislike
雖然馬明好慘 但都要推POST
路過一推
樓主唔洗多謝我
樓主上吓水啦
KS 有preview page
https://bit.ly/2DlhBgq
bit.ly? 又來呃錢
其他人唔敢講,樓主就....
幾好笑
今天的我打倒昨天的我
你有你鬧
佢有佢口話唔出
實際上繼續出
你唔買大把鬼佬買
LM
呢排都係咁見到佢喺Facebook同IG賣廣告
好似宜家出咗Kickstarter嘅review,未開始呃錢
有巴絲好似上咗去留言,叫人唔好back
https://www.kickstarter.com/projects/hka/1772889925?ref=796479&token=df7cbeba&fbclid=IwAR0SctCtKVP1CkY-vJNjaYiss2jPt9zZdxKdJNuZlTBWikw1zUhdjD4X7xY

大家都幫手出下聲,等佢冇錢好呃
見到安天押笑咗 左右不分
重喺到教鬼佬
又出黎呃錢 今次仲要食人血饅頭 真係屌你老母
最好笑呢半年
任何一個有前科背景不良嘅仆街冚家剷
出嚟講幾句你哋啱聽嘅說話就捧上神枱
問都唔使問所有黑歷史一筆勾銷
幾多仆街扮晒靠呢個運動洗底
反而一直默默耕耘嘅人就得唔到應得嘅嘢,連注意都冇
你話香港人唔容易受騙?
騙徒的確仆街冚家剷,但係香港人一日唔改善呢種心態
只會吸引更多仆街成為騙徒呃人
絲打今次個燈咁樣跌落黎
你有冇份砸親???
hk apocalypse 拉
還錢未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞