突發 有個霓虹燈牌跌落嚟 砸住咗我

917 回覆
7099 Like 366 Dislike
肯撚定個lokson有份架啦
我就唔撚信咁啱拎個版去俾佢睇又咁啱肯宣傳
事前肯定夾好哂講埋點分錢
分分鐘lokson就係用走數呃返嚟個20萬注資俾樓主(假設唔係同一個人)
關人撚事咩, 你地夾曬份呃人錢又有諗過其他人感受?
樓主又潛水
拆唔撚掂咪過下冷河等大家唔記得囉
唔撚想知 總之有關係
咁出撚到貨未
有錢揾時合作,畀人踢爆就割蓆
收皮啦,係到搵食
打埋D野又ON9
D垃圾有人會想要咩
67囉上面買左班巴打到底會唔會出到貨
推到樓豬仆街
你整得幾有誠意幾靚都無用
無信用就無人會信你
樓主下世唔好走數啦
成件事是咁的,Longtis係我連登ac,並借左比我designer朋友用,前因後果如下:

12月左右Designer FD整緊d霓虹燈既平面design,同左我分享件事,我覺得幾有趣, 建議佢做實體應該好多人鍾意。

三月底果時知道佢DIY整左天安押同牡丹樓prototype,於是約左designer出黎食飯敍舊,順便影幾張相打卡, 因為我自己都覺得過設計好靚。

四月頭designer借我連登出post後反應熱烈,Designer見到有人建議話做kickstarter,記得我有經驗先問左我意見。佢再去搵廠同報價,最後確定可以mass production。

PS 我本人無參與其中,純粹比意見。

有關先前世界議事會嘅完全係我自己責任,我會另外再同大家講返退款或出貨嘅安排,謝謝。係呢件事上面令各位支持我既backer失望,我深感抱歉。亦好內疚呢件事影響埋我既朋友。佢真係好有心想推動本土創作,為左呢個project用左好多心機同時間,希望大家以事論事,唔好遷怒埋佢。
夾份呃錢扮到好有熱誠咁 傻撚咗啊你
你冇啦啦又認係lok man, 收皮啦
俾人踢爆咗先想認低威搏大霧呀?
你宜家肯拍片公開自認自己仆街仔搞個wc2走數潛水潛足幾年,我地咪原諒你朋友囉。你一日做唔到,我地都會繼續狙擊你朋友,就係咁簡單
2019年仲用借連登acc呢招
找咗數先啦
找唔到唔該嘔返d錢出嚟
其他嘢唔洗搞,俾人知你係想解決件事先
係我一直借咗個account畀designer用,等佢可以直接回復大家。

而家designer想我出嚟澄清番件事,因為我唔想影響到佢,所以我登入返post畀大家睇件事。

有關世界議事會嘅問題我會自己負責。
你宜家肯拍片公開自認自己仆街仔搞個wc2走數潛水潛足幾年,仲要請promoter,要人9點返工,但12點先開始計人工,我地咪原諒你朋友囉。你一日做唔到,我地都會繼續狙擊你朋友,就係咁簡單
找佢老母數先咩
潛水潛足兩年,如果唔係俾人踢爆會上水交待?
數就一定要找,道歉片都一定要拍,如果唔係照樣狙擊佢地
之前死口唔認係lok man,而家又話係借acc
信你都on9啦
無人會信你架啦,諗定點走佬啦
推到樓豬仆街
依加單野搞大左先上水
平時覆都唔撚覆啊啦
LOK MAN LEUNG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞