突發 有個霓虹燈牌跌落嚟 砸住咗我

917 回覆
7099 Like 366 Dislike
點解讀就你鍾意諗唔到解釋就屈人
一句咁簡單既野仲有咩其他解釋

根本你地就係合作,成件事佢都係策劃者
由諗idea到叫你直接用佢account宣傳都有參與
其實比人踢爆你照直講再插佢一刀就無野架,不過騙子既思想好簡單既,就係死口唔認就以為得,你又聽佢講,結果就要大話冚大話
爭少少就買左early bird 唉其實真係好想買,但而家咁點叫人俾錢
又想借本土呃人錢
面皮厚撚到呢
如果出到貨仲算唔算呃
呢筆錢我就唔撚會比架喇
不過你又唔洗咁驚,總係有啲撚樣會幫你買的
根本就係一條友佢咩地
頭腦唔清醒既昏君
當自己係皇帝,傻撚左?
比喻都用好D丫
話自己係ON9仔就算啦,昏咩君
屌你老母。咁就想算數?
你吔屎啦
睇你咁多個回應,都feel 到你唔撚承認錯,一pr道歉都唔想講,仲話自己係古代可能係個昏君,你仆街啦,將自己看得那麼高

呢句說話擺到明就係「現在」都唔撚覺得自己有錯❗️
真人識佢兩個 又真係2個人 不過一個on9一個真係傻既

利申:中同
睇佢哋文筆好似同一個人,都係串柒柒又唔認錯咁
分身?
舊登到依家都係依個名 識佢兩個都要當分身
男既出哂名傻既 叫自己做神仲要作埋歷史
LOK MAN LEUNG你真係累撚死個設計師
仲話係同學朋友 仆街食屎啦你
以我知道嘅係LOK MAN LEUNG係真係負責宣傳
而個設計師真係負責design,對宣傳嘅野佢好少參與
佢只係專注畫圖
樓上巴打問既然係中學朋友,設計師點會唔知
LOK MAN LEUNG啲衰野
就係中同先唔會信佢,冇刻意睇佢有冇做咩衰嘢
呢樣野就係設計師傻,易信人
而個LOK MAN LEUNG之前走數,唔該你出嚟交代返件事 俾返錢所有受害者仆街啦你
畫又唔識又唔creativity 又係到認屎又屁 屌你啦
騙子死全家
呀mklok, 做mk仔係唔係易啲呃錢呃蝦條???
今次條女孭晒飛,啲design唔錯,係衰在NOK MAN 花晒底仲要多多藉口仲擺人上檯。

真係好想買,如果佢真係launch左又出到貨,其實就化解左。又唔係個個客都會睇連登。
藝術家脾氣
一開頭比人當神咁拜又點抵得住天堂地獄個反差
同埋咩唔識呀唔知呀無留意呀佢自己一面之詞唔關我事呀,黎到2019 年真係無乜說服力
ON撚9,想昆人水梗係要搭好個雞棚啦
求其POST幾段wtsapp就話證據
我DOWN個 fake chat conversations apps 都已經可以做假
見比人踢爆就話我的朋友不是我,當人傻仔
去到呢到已經唔係出唔出貨嘅問題
搞臭完香港個名賺咗一筆錢
仲諗住轉個名再做生意叫人支持?
邊有咁撚著數
做咩突然間咁多人出黎話係2個人
梗係要吹行雞出黎洗白
有無聽過做人無公關食得屎
如果連哩句都無聽過,我諗你得閒要上多啲網,去接觸多啲社會發生嘅事
而唔係浸醉係自己個世界中做創作

仲有,大家起你底只係想暸解你係哩件事嘅角色,無人攻擊你,唔好講到哩到嘅一班鍵盤戰士要bully你
大家都係針對哩件事上,有人意圖想好似佢之前嘅Project咁呃全世界一大筆錢,再次整臭香港個朵

不嬲都話同朋友合作做生意,所有數目要分明,連哩啲野你都唔知,你都係匿埋一二邊啦
咁平心而論,佢個牌真係靚,如果真係出到第一手貨可能我都會買塊返去裝飾下間房
但prototype黎黎去去得一塊

一係就典型香港仔好高騖遠睇到自己商業奇材,以為啲人會仆住黎買自己唔駛出錢出力唔駛預本金時間去守去蝕

一係就…………
食過返尋咪呀
過一排諗住D人唔記得改下名又昆過
點知比人踢爆左
有冇巴打design街招?係時候要貼街招搵lok man leung嘔返啲錢出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞