突發 有個霓虹燈牌跌落嚟 砸住咗我

917 回覆
7099 Like 366 Dislike
每個細節都係雕花咁細緻?
咁你一定無理由唔知你既好朋友LOK MAN LEUNG係KS出唔到貨個朵臭晒啦

上面俾人踢爆左啦, 單野你兩個根本都有份, 上年已經開始緊啦
如果你一開波係上黎話整左D野放上KS想大家支持下, 我諗都無咁反感
屌你老母扮撚晒驚訝, 仲話因為大家支持先決家放KS做MASS PRODUCTION

你3月尾放上黎, 4月頭已經搵好廠傾好晒野? 係撚唔係呀
本身有D覺得你可能係識錯人俾LOK MAN LEUNG害左, 原來兩個都咁ON9
希望你地真係兩個人唔係人格分裂
又俾人踢爆多次,你覺得之後你講嘅嘢仲有冇人信呀?
死老千就咪撚扮比人冤枉啦
根本你地講嘅嘢全部都係俾我地逼到要作出嚟嘅說辭
你地個名臭曬架啦,不如諗下下次點cap水而唔俾人發現啦
反正你地呢個做法都loop咗幾次,咁啱今次俾人發現咗
係就係兩個人,不過係同伙啫
Off topic, 你地所謂文學系人用字都好撚矯揉造作,真係睇撚死人
寫一大篇嘢都冇重點
仲要講動機好單純玩燈乜乜乜
可能就係磁能線事件到拎到D靈感
喂大佬呀...你講D野前言不對後語點信你呀
作故仔都唔作好d
支持巴打你
有冇巴打比左錢?

可唔可以報警?
報警呢單嘢應該唔會拉佢
佢都未正式production, 未犯咩法
只係有前科
樓上d facebook cap圖你點應呀
應啦喂!
唔係好撚委屈架咩
屌你當人傻既
係人都知你地夾份呃錢啦屌
久遠到連自己都唔記得既post都被你揾到。題外話,個個月我入左廠,所以我冇接任何job, 相信你地都冇咩興趣知。而個個只係我知道香港原來有好多冷光線ig shop 既契機,並冇同lokson合作做任何野。而佢好興奮既留言,你點解讀就你鍾意。

呢個偽霓虹燈牌既project我唔會再搞,亦唔會眾籌,唔會出product, D design 都唔會再用,全部原創,如果有人喜歡隨緣自取。

製作過程都依然好簡單,睇住D 相都估到點做:laser cut 條坑/3D print 個模,背板留洞入冷光線,上膠水嵌條冷光線入去,jarm 返條電。簡易版既話youtube 亦有好多tutorial.
算啦樓主 臭朵架喇
諗好第二個名 唔好再用d咁既屎橋
潛返年幾搵個第班水魚算啦
柒夠喇
睇你都應該都諗住潛水架啦
根本俾人踢爆曬,諗唔到藉口,都廢撚事再講
我都會登出返呢個ac, 以後此ac既言論同我(sze) 無關,希望最後呢件事會被處理好。

因為差唔多十年既朋友關係,慣性唔會去批判呢個人。即使隔左兩年無聯絡,都仲覺得大家係同中學一樣。係公關方面係粗心大意既,擺我落古代應該會變頭腦唔清醒既昏君之類。

對於我黎講創作既路線係:出圖>做成品>出貨/送比人。中間既路幾乎冇點諗過,搞出個大頭佛,深表抱歉。

利申:真係冇上連登既習慣,最多中學時係高登CD-rom.
巨型花生必須要食
明明你地兩個都有份搞呢壇嘢仲想繼續扮無辜
又一隻六道仙人
連登仔D錢原來咁易呃
本身都真係諗住支持
好彩追晒post
認住你條仆街個名先
哇屌你
你打呢堆野果陣有無打冷震
乜撚野落古代好噁心
佢地打嘢真係好撚矯情
屌人格分裂得咁嚴重
不如話呃埋啲錢拎左去醫人格分裂 可能大家會原諒lokman同lokman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞