突發 有個霓虹燈牌跌落嚟 砸住咗我

917 回覆
7099 Like 366 Dislike
LOK MAN LEUNG你真係累鳩死SIU SZE HUI

我實推撚到你地仆街
push
好彩響launch前一日見到單野,差d俾左錢
樓主d所謂proof都無力既
遮哂d名 唔比係同騙子一齊夾出design
仲有出到design咁又點
而家有乜証據係你做緊production?
乜都無又敢上ks
當人無做過野咩
同廠夾唔用旺旺用wtsapp group
仲有所謂教學呢?
你講到揾左廠 証據呢?
傾野都會有留底啦下話
而等既proof你ps十張八張有幾難
屌你老母 而家d騙子比人踢爆左仲有面響度叫春
宣傳自已d野,我就唔撚信竟然要借人acc囉
【警告】
本主題被發現涉及商業宣傳,由於本主題內容仍在爭議中,為保留會員討論空間將會暫時保留本主題,但請會員進行任何交易前三思。

呃錢post
We7都仲叫合理d
上位了
push

賊喊捉賊
人唔笑狗都吠
Hi 我係sze,
忍唔住覆返句,你起我底冇用。因為我ig 用左咁多年個人行得正企得正,cv 都幾靚,清者自清。我人生第一次面對呢種攻擊,唔代表我有軟肋可以被你捉到。我未用過kickstarter未試過有不良記錄、所有工作都係有簽contract 大製作,工作認真。即使係呢壇設計,我每個細節都係雕花咁細緻既。如果你充滿惡意無正當理由公開我ac,試圖抹黑我既話,你打錯算盤。又憑咩係你唔識我未同我接觸過既情況下judge我既誠信?仲開我名意圖cyber bully我? 幾歲?

更甚燈牌呢個project 連開始都說不上,在場各位冇人比過一分一毫比我,我亦無失信於你地。(未開始都終結左啦) 各位支持者話有興趣買我既作品,我相信係基於我既認真設計同出發點。

我同lokson係中學同學舊朋友,佢唔係我工作伙伴,都唔係我條仔,我冇必要為佢承擔污名。Creator studio從來都冇我份。

呢個偽霓虹燈project ,你地匿名潑髒水緊係輕鬆。我已經講過我身邊既同事家人朋友都知道我專心整緊呢個設計比支持者,真係花左好多心思。動機都好單純為左吸引大家留意燈同為左令大家可以玩燈牌。

各位既回post 先當頭棒喝原來連呢種project 牽涉到錢銀既證據係要咁清楚,多謝晒真係經一事長一智。原諒我拎返d 單據呢呢路路返黎要時間。我好歡迎你direct msg 我,問我有關問題,同時你都用返你真身ig.
其實你一開始就諗住上kickstarter明講就得,唔使扮咩反應熱烈先上

畀人踢爆咗個ac係lok man leung, 你一開始仲要扮唔係佢跟住話冇關係只係想搵佢幫手宣傳,之後又改口lok man借ac俾你

前言不對後語,你就算唔係lok man,講嘅嘢都唔可信啦
你個frd話3月底先知道你整咗prototype。
咁唔知呢張圖點解釋?

佢11月底就叫你finish the neon(霓虹) for him first
可見佢並唔係3月得知你整咗prototype,而係一早就叫你幫佢整。

同埋喺你喺你個人facebook宣傳嘅時候,Nok Man Leung自己喺到認屎認屁你都冇否認,當然你可以話佢有份宣傳先至會講「and me」
但以而家嘅證據同埋Nok Man Leung嘅前科,就算冇人支持你你都冇得怨,要怪就怪自己識錯人,搵錯人宣傳(假設佢真係如你所講除宣傳以外冇任何關係)

最後,你既然自稱好想推動本土作品,我都想問吓你對於你朋友Nok Man Leung打著香港旗號,上kickstarter眾籌走數呃錢有咩睇法?WC2 Backer有唔少係外國人,你諗下班外國人會因為呢件事對香港,對香港本土作品留下幾深嘅壞印象。條騙子潛咗水兩年,你覺得如果唔係因為呢件事俾人踢爆哂,佢會上水回覆?

一句講哂,你要怪,只可以怪Nok Man Leung,就係佢呢啲人搞死本土作品,搞臭香港designer個名。
原來有巴打搵到更有力嘅證據
Finish the neon for me first
佢實係講緊其他嘢啦
仲要咁撚串
笑死人咩
【警告】
唔係呀,幫手宣傳咋嘛
係啦係啦,一定係建議完做實體 分享完一輪又傾又講又剩都無諗過要搞kickstarter, 一路都醒唔起你就係搞開kickstarter嘅,直至到4月咁咁咁岩借完你acc出post, 又有人提起kickstarter. OH MY GOD!!!! 先一言驚醒夢中人你就係傳說中有經驗玩kickstarter嘅fd可以幫手!so cool. 好有說服力呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞