突發 有個霓虹燈牌跌落嚟 砸住咗我

917 回覆
7099 Like 366 Dislike
我明大家好嬲,但冤柱呀包大人,未審先判仲話要抄我design 其實真係有D唔開心架。
賤人就是矯情

跟住你個所謂fd用佢個ac J佢定你隻手?

順手提埋你, 你隻underworld card game都仲俾人追緊呀

https://www.kickstarter.com/projects/1246306107/underworld-expand-your-world-of-imagination/comments

KS comment節錄

呢隻game本身係大陸出, 應該係合作出隻英文版掛?
https://zhongchou.modian.com/item/8951.html
又或者係合作呃人錢
寫埋D矯揉造作嘅垃圾, 想講一句就搏冇事呀?
LM 生花
唔撚返掂World Council
都唔駛旨意有人埋你呢張單

其實World Council最大問題係完全唔覆d 支持者
同一間中學,你會一樣咁做真係唔出奇
篇「澄清」冇一個point係關於澄清
矯揉造作, 九唔搭八
其實呢啲關公災難都好易拆啫
去擺攤又好,推一個平價粗糙版本既package出黎又好
話比人知你真係有貨賣又出到咪得
講咁多都無用既啦,啲人比左錢又唔係你條女,駛乜理你開唔開心嬲唔嬲
樓主依家係咪好嬲呢,搞咁多野,見就快可以呃到錢,點知臨門一腳撻q

留名等睇樓主開分身入黎扮理性分析
根本冇人care佢開唔開心
事實上我地的確係兩個人,兩個團隊。你覺得自己揭發左「事實」好叻咁,然而根本係未審先判。咁出色,點解你唔直接inbox我問左先,再捉多我兩錢痛腳?自以為自己起底就係真相咩?只可以話呢場關公災難源於同自己舊同學問意見,而佢處理唔好之前既project, 所以禍水東引。出ks 既原因,上面講得好清楚,再講都無心戀戰。
無心戀戰定無point論戰
你解釋曬所有疑點, 令人信服咪得
講咁多廢話都冇解釋過任何嘢, 只係話人未審先判自己唔開心
我講個D嘢個個有眼睇自己識判斷
其實問題係
你如果真係follow緊個project
點量產,睇廠,買料,畫圖紙
半成品,貨辦,訂單紀錄
是旦po啲野上黎咪塞得住悠悠眾口
有圖有真相,無人想知你開唔開心
即係點,上次kickstarter走數果個係你定你同學
好大粒花生
出自己個樣,cap 晒所有同廠洽商、自己出design既過程,拍底自己做左幾多個通宵?聽左幾多個talk做幾多資料搜集? 我宜家公開埋自己全名正身,會唔會被攻擊得更金?拍過咩戲咩廣告需唔需要同大家交待? sor 我平時真係冇上開連登,預視唔到之後點發展。

同埋我宜家真係唔夠冷靜,暫不再作回應。
樓主post你自己同個studio 啲人個樣上黎 ,大家 冤有頭債有主咪唔駛搞到你囉。

記得手拎 username
人地就比曬證據證明你哋好大機會係同一個團隊
咁你咪比證據反駁囉,唔係就咁一句我地係兩個團隊就完
無既就潛個靚水,諗過條靚橋,開過曬新account先再上黎呃錢,今次都係爭一步姐,下次再努力
咁你摺埋自含啦柒頭皮
一樣證據都比唔到,潛水是正確選擇
喂,唔好再睇啦,又話要冷靜下既,咁得閒逐個comment負評既
喺冇觀察者嘅情況下,走數者嘅身份係同時屬於佢本人/佢同學嘅疊加狀態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞