突發 有個霓虹燈牌跌落嚟 砸住咗我

917 回覆
7099 Like 366 Dislike
lok man leung仲話自己隻手好好J
睇嚟佢都係精神分裂, 分裂做你同J自己隻手嘅人格
但你回POST一直都係話自己隻手
仲叫人唔好掛住讚 "自己隻手靚"
你人格分裂定點
咁即係leung lok man同你個project無關?
張相佢係影,我用佢張相當係我隻手開post,咁咪一直用"我"呢個term。將錯就錯者,我無理由特登要講話隻手係個FD架...
絕對無關,佢唔係既得利益者,集到幾多錢佢都唔會有錢分。

佢幫我地share下純粹出於朋友間幫下手,我亦都同時有好多個呢D朋友,只不過佢係KS世界議事會未出貨,你地唔好將佢KS既失敗拉埋落黎我到。
咁點解要經佢宣傳?仲要特登用分身嚟宣傳
咁開頭覺得佢有經驗所以搵下佢幫手... 好正常,我自己又無留意開board game同kickstarter,所以唔知佢搞成點,剩係知佢之前上過報好似好勁
信你都on9
證據都比左,要唔信都無計....
有關生產同量產設計既證據全部都可以提供,仲有咩嫌疑?
即係你係整完個板先至比個板佢宣傳?
我同佢本身中學同學黎,上面講過。上次上佢studio食飯傾計帶左個板出黎,佢打卡玩下影下相咁,點知有張影得幾好睇就拎左黎用
本身就預左賣
咁佢影相個板就係1月你同廠傾完,之後整出嚟嗰個?
同埋點解傾計會帶埋個板出去
喂 屌你老母死昆狗
回水啦仆街
其實幾難相信搵得"朋友"宣傳同請教前,無留意到人地ks出唔到貨食左屎,仲要你自稱近期先搵
個project佢有份唔通唔睇版咩
侵權?成日抄抄抄
咩情況? 又話騙案?
樓主就算唔係騙子本人都係騙子朋黨
佢呢個project點都唔代表D咩
重點係之前D數佢地未找
咖啡機夫婦出返嚟做個product有曬process又點?走數呃人錢都仲係事實
知道對方有係Kickstarter擺檔,一定會問對方有關嘅野同自己上去睇下有咩問題會遇到囉

知道對方係個走數佬仲搵佢幫手,咪當我地傻仔啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞