突發 有個霓虹燈牌跌落嚟 砸住咗我

917 回覆
7099 Like 366 Dislike

有冇巴打知呢間中學係咩中學?
Lok man leung之前就係讀呢間中學
根本就係2個人合作,lok man leung負責宣傳同搞ks

我唔係好信一個designer宣傳自已product時會借人個名囉,designer個名本身就好重要,點會用人地個名義出post, 一開始就係lok man leung出post宣傳,踢爆左後就扮話係兩個人共用acc

又話行得正唔怕人起底,俾人起左出嚟解釋唔到就話你地鍾意點講就點講

最後將自已比喻做昏君,有無咁痴線,話自已on9 就差唔多,根本覺得自已無錯,係全世界逼害緊佢地

D facebook comment真係一絕
出事先上水正人渣
有網絡言論不斷攻擊設計師
想將責任shift落連登仔到
推到全行都知

侮辱本土設計
去到後段先有提過個設計師,個仆街仔Lokson又係到鳩up
有冇人知呢間咩中學?
我要所有識lok man leung嘅人都知佢係一個騙子
起底點會冇用

唔係巴打起點搵到犯罪集團
識佢都知佢on9 獨家村
北區某自稱名校
仲有上一單
所以推上報
仲有一點,點解一定要眾籌,好似上面(定另外一個Post)有巴打講,好似教皮班咁開班授徒逐件賺錢仲好啦,長搵長有
唯一一個解釋咪就係呃完一大筆錢就可以un un腳走人囉
不如直接開名?
其實唔可以咁講,唔係個個人都願意將自己d野教人,幾多錢都係咁話,教識左你另起爐灶唔係錢可以量化到
要工具嫁,又要熟練
啲手作皮革一對一ig shop長做長有
唔通又話驚學曬之後走佬咩
學一堂就學得曬,咁就係師父無料啦
同埋唔係話開班
最基本收一張訂單先handmade一件貨,慢慢先做mass production既啫
其實如果係d簡單野,基本上講個概念就自己識下一部點做啦,點解要將呢d野分享俾人
呢個係華人劣根性嚟
所以好多中菜都無辦法傳承落嚟,不過呢啲都係題外話。

上面位巴打,北區某自稱名校即係邊間
皮具千變萬化,有銀包有手袋有飾品,呢d霓紅燈仔教識你點屈冷光線,點做底座,一兩堂咩都教晒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞