突發 有個霓虹燈牌跌落嚟 砸住咗我

917 回覆
7099 Like 366 Dislike
有啲嘢值得等,有啲嘢唔值得,定義每個人都唔同,你做咗你嘅決定
又推返上熱門?
使人唔使本,急功近利,香港多得你呢啲人唔少
唔好講到全世界都好似有屋企人養,唔使返工咁
佢擺上嚟share唔得架咩
你大可以話佢擺上嚟呃like呃人氣
覺得靚咪俾個like囉 唔鍾意咪負皮上一頁
人地擺上嚟就要老奉教你整?
大個仔喇 唔好下下覺得個世界圍住你轉
比D 心機,試下揾下相關references, you can make it!
Hi~如果大家有留意過留言,或者有睇過報導,其實我地係兩個人既team黎的。

我係designer 呀C, sor 鳩近排忙到嘔(真•飯都冇時間食) ,所以D燈牌相同page都係我partner在管的。如果大家真係欣賞我地作品既,不妨比D耐性,我真係嘔緊出黎。最多比局部你睇:

而想知製作方法既,再睇下我開唔開班啦,實情我半工讀緊,開得就開,比D 時間我ok? 或者你同我再熟D, 可能我會話你知既。

利申:我同樓主係兩個人黎,冇連登ac所以 借佢既講兩句。
客製我都積極考慮緊, 希望對大黎講好既作品值得等待。速食都市,代謝率太快。希望真正念舊既人,可以有返D耐性。

唔講咁多。
Hi~如果大家有留意過留言,或者有睇過報導,其實我地係兩個人既team黎的。

我係designer 呀C, sor 鳩近排忙到嘔(真•飯都冇時間食) ,所以D燈牌相同page都係我partner在管的。如果大家真係欣賞我地作品既,不妨比D耐性,我真係嘔緊出黎。最多比局部你睇:

而想知製作方法既,再睇下我開唔開班啦,實情我半工讀緊,開得就開,比D 時間我ok? 或者你同我再熟D, 可能我會話你知既。

利申:我同樓主係兩個人黎,冇連登ac所以 借佢既講兩句。
客製我都積極考慮緊, 希望對大黎講好既作品值得等待。速食都市,代謝率太快。希望真正念舊既人,可以有返D耐性。

唔講咁多。

真啊 好多人都無耐性
收唔收錢做個?
想要啲黎自用
想學
真係好好j
真係好J到痴左線
同問推一下
都同問

我決定整依個。希望快閃mode會似
準備中,睇下星期準備好未

https://www.kickstarter.com/projects/hka/1772889925?ref=4vxdxp&token=37265ed2

Kickstarter Preview 上左了
帶大家睇睇有咩揀

想買既記住禁Remind me,一開始集資就會收到電郵通知,咁就可以搶限量50個既early bird 啦!($200)

我地有3個Option : 1. 買一個($240) 2. 買六個($1200) 3. DIY ($900)
係Reward個介面會見到呢幾個option,禁落去就可以pre-order ,香港區免郵!!

好多人話想要DIY,我心思熟慮後都決定加呢個option,雖然多人買要整好耐,但如果滿足到你地我會有好成功感

是咁的 我搞左個時裝品牌
我同一個朋友就創立咗一個牌子
靈感就係來自霓虹燈
咁目前就整咗第一個系列夜光hoodie

鎖匙扣(夜光)

仲有無補充?
幾正 巴打會唔會幫手設計
可以揀字體
想要條龍 幾時出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞