Apple 蘋果 Special Event 發佈會懶人包 5大重點3分鐘睇完

319 回覆
358 Like 50 Dislike
免費得幾多俾你?
免費到可以俾你on demand任聽任睇?
我果得知道消費data先值錢
罰唔罰charge 收唔收年費係其次
佢有時所有data 再開緊marketing promotion 公司再搵你d 公司一筆先爽
呢招勁依家應該無咩人可以頂得順無電話用
Yes 但永遠打唔入hk😂😂but hk wfc
好似find my iphone咁每1hr強制用最大volume播出:閣下尚餘結欠:港幣18679元正。請立即繳交。
咁即係有漏既地方啦?
轉頭壞下NFC頭又可以冇左2%
美其名可以睇financial health
實際上數據未必齊之餘仲要睇完咪又係照使
係咪搞錯咗啲嘢
個功能係免費俾你任用
但啲歌/戲邊度嚟?
咪又係要俾錢買
估到 你睇香港官網個banner 係得張圖 click 入去係飛咗美國官網
正宗on9仔
你銀行所有野俾人睇緊
信用卡信貸俾TU mon住
身分証資料俾入境處mon住
入境處同公安有冇換料 心照
姐係你資料都係俾公安任睇
我建議你快d 取消晒所有野佢
返入深山過一排先出黎
市區好危險
唔岩弱智住
個個一聽Apple個名就一定諗起iphone先
所以d人就以為每年發佈會就一定係出update左既新機
實質人地已經開始著手賺埋其他方面既business,邊似連登仔成日叫春SE2
一開機 siri 把港女聲就叫你還錢
唔明張實體卡有乜用如果乜資料都喺wallet入面

仲有係咪第日上網買嘢,一撳MasterCard logo就可以揀apple card先?用電腦買嗰陣,冇number點入?認手機電話號碼?

我覺得呢樣嘢正,但唔係太明實際會點
一個post又引到成堆An狗入來比人撚
Apple 唔落力d發展software service 一味食老本靠賣機真係等收皮
apple靠Youtube打江山
明明就講緊啲content
喺未有youtube嘅年代
你部mp3啲歌邊度嚟?
係咪石頭爆出嚟?
我想知apple 將來會唔會好似hello kitty 咁搵唔到一樣野係apple 未出過
張卡係for 一d 唔support applepay 既地方用
信用卡3%好似幾抵 唔知幾時到香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞