Apple 蘋果 Special Event 發佈會懶人包 5大重點3分鐘睇完

319 回覆
358 Like 50 Dislike
全部自家嘢,搞到個個唔諗轉會,呢招幾好
即刻冇人笑XR冇人買/人地三叔華為摺mon好有誠意
到時張titanium apple card又係生活態度同身份嘅象徵
如果我無理解錯既話apple card係除咗會store係apple pay度仲真係有張實體卡俾你用,只不過張卡無卡no.到期日果啲info
咁佢有無香港d雜誌呀
無呀嘛on9
沖出黎柒
追完po覺得果粉困左係蘋果個世界裡面太耐
現代生活,除非你一年搬一次,冇銀行account, 冇電水費,冇個人八達通,如果唔係幾易追
但以前蘋果世界外嘅人要呢度追一間
嗰度追一間先可以追到一個生態
依家Apple一次過幫你做哂
product就遲多幾個月啦,一間公司肯開源,開其他service其實已經好夠疆
幾多公司想食老本過世先得嫁

利伸,andriod使用姐
Late charge + interest
變到淨interest

上次遲交$4000卡數2個星期
收咗$40 息,但有$250手續費
如果冇late charge收$40喳
$40 vs $290 自己計吓差幾遠先出嚟柒啦
做賊偷人野仲要咁大聲唔識低調
仲要講到Apple成功係因為可以俾人免費盗用資源
Apple係咁嘅話追晨早被人六國大封相連iPod都唔洗出啦
其實諗都諗到,由5c se 到xr,平價版iphone 同時只會出一部,有xr 仲點會出se2
好威威呀
News+好撚抵
same here
有買開雜誌報紙嘅人都知news+係抵到仆街 佢仲俾你同人夾
痴線 想幾年之後全世界人都離唔開Apple
iPhone未出現嘅年代我已經真金白銀買緊碟
反而我會擔心會唔會以後既新聞會唔會更容易被''和諧''
智能電話市場已經好難再突破, 尤其是太大競爭
轉陣都係合理既事
未來既iphone應該只會不斷upgrade佢既視聽打機享受
唔會突然間再爆D咩好革新既野出黎
有都係新product, 唔係電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞