沈陣營第二百一十二期 -師父:英國皇帝有撚社會責任呀?

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
睇返十年前700個價 原來係四十幾蚊 仲未計一拆五 本身可以印印腳數銀紙
排隊走隻5,64.75都埋唔出,捉到底冇用,唔知搞幾耐,冇耐性了,有m記加大算
我要等佢番到家鄉先走到
冇資金蘇佢,呢隻嘢前後炒過3次,第一次08跌到落4X蚊入咗,以為係底,點知跌到落30蚊兼供股,賣咗供股權唔供,冇理佢,之後坐咗有1年貨50附近甩身,埋單贏到1萬左右加賣供股權

第二次17年師父上船,一手輸5嚿水,賣完佢老味彈返上77,我好似75附近買嘅
咁耐都唔見師父出黎點評700
師父五連燈, 弟子返去讀多啲書先
呢次之後唔再掂5 , 實在唔識炒佢
494做咩爆升
留返比堆醫生牙醫揸過世
5呢隻鬼嘢唔知點解咁多老散鍾意,月供又有,allin又有,上次電召的個的士佬熟咗,傾開股票,佢71.X蚊入咗10000股問我點睇,只能話收息幾好,免得講真嘅激動起嚟炒車連我都瀨嘢
唔止牙醫,的士佬都鍾意
今朝特價熊但係比麵仔嚇到唔敢加注
排隊賣走埋1股碎股700先
屌佢老味樓寶自此冇落低過5.65個位
原來尋日師父fb 有直播已經點評左700
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20190321/mobile/bkn-20190321163723094-0321_00842_001.html

騰訊250蚊就買得,合理價係270-290,唔沽都唔好買,今日高開就唔掂得,有貨就走
富途直接入美金定入港紙佢幫你對換
仆街我都月供緊 係咪要走鬼
我係恆生兌20000美金再轉入富途恆生戶口,銀行唔使過戶手續費,匯率靚少少可能慳到嚿零水,冇認真計,不過開戶認證條友問佢時佢話富途個rate唔靚,自己換入平啲

幾老實
唔好信我,可能錯嘅,咪受我影響,但收息目前都仲得嘅
挾高派貨,師傅又中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞