沈陣營第二百一十二期 -師父:英國皇帝有撚社會責任呀?

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

有冇沈門師兄弟會訂黎支持師父?
冇乜新嘢嘅,不了

https://youtu.be/2mxTZWOFmLs
師父講到好心酸,佢D訂購比上季少左,夾完四千點之後冇人信佢
穿10天線先算啦
俾錢夾春袋,不了
果然生果今日就上190美元 度個位升到211,自己都唔係好信,數量少照揸

第一日開戶買入,諗住跌夠10蚊加20股,未買過美股求其買
暫時除咗Intel輸6毫子美金,其他都有微利
啱啱跟你衫尾入5股
執緊4個幾
最緊要有得執,多少唔係問題

屌佢老味有日跌到170諗過溝,但跌唔深覺得溝冇用,冇溝到,溝多廿股就執咗幾千了
隻HACK根本冇睇買個名嘅,後嚟先望吓原來好多公司有股份,Cisco、Intel....個個有幾個%,全球投資網絡安全設備軟件之類,裡面啲公司我都唔識嘅,咁平求其買15股擺吓

不過睇咗股價咁多日同圖,暫時趨勢向上,係波幅唔大升得慢
聽日M記加大,可以食豪啲
岩岩想玩美股 點知全部升到咁
實有回嘅,我都唔識美股嘅,隻ETF睇信報見佢講,個名好正,有中俄hacker做呢類網絡安全應該唔會死去邊啩,成lot公司我都唔識嘅,都照亂買落去,反正有得溝貨嘅

亂買亂發財係我其中一項大絕,最多雞仔注又輸唔死嘅,美帝全部買科技嘢,佢哋最拿手呢啲,呢啲公司會升得快,我接觸到嘅更好,可以自己判斷
升咪有位加沽囉
月底會見真章,淡倉可以入一注 !
炒股未贏過美金,到時計數賣出第一次數美金,少少哋都過癮

冥幣港幣美金都數錢,多謝師父
係唔好掂隻TLSA,睇股價一瀉千里,唔知邊度係底,亦唔知間公司有乜問題,好似要錢唔要貨咁掟,撈底以為地板下面仲有地獄18層,地獄18層下面分分鐘仲有地下室,搏唔過嘅,食牙簽痾大杉嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞