《APEX LEGENDS》討論區 #07 3月12世紀大騙局 更新何時有?

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
屌你老母 新手都算 比埋血包叫你補血又唔補 team fight 食花生零作用 死左救番又唔撚補血
血都唔識補 我真係屌你老母
返去加你我好似同你玩過,街場嚟,嗰場仲好深刻,拎第二,我仲同我fd講佢好勁,叫Nicolas
Sor,你應該係中間嗰個?
認錯人
返去即刻加你
我係最右
中間完全唔識
咁係你啦
岩岩加左 晏啲玩
Btw估唔到我地排過
我最爽殺最多係R99加噴火 超好用
Ps4打咩服多? 成日打東京 隊友全部落地成盒就走場

finally
巴打2千傷?
想問問依加係咪無得轉ser????
唔係 岩岩先轉左
yup 但最後都係唔夠血同甲死
btw 第一個鎚俾左機械人
2千傷真係好撚癲
巴打用咩槍上2000
單機打PC真係玩到幾灰下
排街人一定係唔夾多 又唔會call 各打各態度 最後一下比人捉左就收皮
又無朋友玩
留id 一齊玩
自己又唔係特別勁 廢事troll鳩你地
當我個隊同第二隊打 我2個隊友被knock down而我又knock down對面兩個 最後1on1既情況下

有第三隊黎做架兩 先殺死我搞到我個隊滅團
又無執我knock down個兩隻雞既情況下殺死第二隊最尾個條友

咁我knock down第二隊個2條友既人頭計落邊個到? 因為結算既時候無計到落我到
係好撚多新手 冇意識 唔知要做乜 仲要一見人就打 勁遠都要打 引人過黎
噴火槍 之後好似搭多支能量機槍
結算果下第二隊個2條友未死 所以結算果到就冇計
其實到最後都係計返比你 如果你唔出返大聽 睇第三隊果個玩 等佢殺左第二隊 你再TAB就會見到計左
60飛ge噴火槍
第三隊先殺死你 點解系統會無計你呢? 因為第二隊仲有1個活人 佢仲有機會救隊友 你只係擊倒 並唔係擊殺 除非你再補槍射到佢變箱 就會即時計你1kill
(假設你小隊射死一隊3人 就算中途隊友幫你射到敵隊變箱,都只係會結算最初擊倒敵人嘅玩家,作為擊殺)

之後第三隊再執雞收第二隊餘下嘅1人,系統都只係會當佢擊殺1人,但小隊擊殺就係完整1隊
好似係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞