《APEX LEGENDS》討論區 #07 3月12世紀大騙局 更新何時有?

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
街場就算啦
永遠都你同自己賭運氣
隻game好好嫁喇,load得叫快,轉頭又一局
執自己友箱成日覺得好仆街
所以我都唔會執,除非禁錯
有時好想同佢地講我行緊埋黎heal你地
頂 一跳兩個一齊跳曬(應該fd黎)
結果咪搞到#658咁
街場至on8試過,一早mark左中間先係目的地點知一跳佢自己去返航線頭,我同另一個去左中間,重要落地10秒佢立即變盒

之後同個隊友磨到第三定四完場
街場係賭緊隊友嘅智商同槍法
有時順風靚裝打到一半其他一個走場仲灰要屈居亞軍
垃圾驚 外掛多撚到傻 跑跑下比人用小幫手兩槍打到訓柒咗喺度 打條撚啊
近復活點一定唔會執自己友箱
但街場D隊友好多都係仆街黎 係咪都執哂你D野先
有D隊友槍法又廢 又要自己行到遠一遠同人打
死咗就秒走場
好似餓狗搶屎咁執到隊友個箱得返垃圾,連子彈都唔留俾人真係唔知講乜好最重要係無迫切性
其實隻game合作到>>>靚裝

白甲同金甲只係差50血,如果你成功先手幾槍就拎返個優勢

當然你話慘到槍都冇彈又冇就冇咩好講
真係睇彩數,街場都有機會遇到好人,有合作性,仲加埋FD...
但有時一個行東一行西...我都唔知跟邊個好...
試過同frd 搭個街埸路人 個路人中後段死咗但都睇到完埸最後食埋雞雖然唔知佢有無開過mic 但都有種莫名其妙既感動
無錯 有時自己不幸變盒 返到去發現自己個盒得返垃圾 和平變莫三,r301變p2020
最慘嘅係打少個 2個人除左易俾對面集火仲要打多200血,如果對面3排夾得好食雞機會都好渺茫
如果對面識打。打少件真是好難贏。除非狂掉飛鏢炸甲。

Btw真是超多on9仔當pubg咁玩

自己一條友分開跳。死左又quit game
一係9衝殺人。

Pubg真是垃圾game

Team到依d人我會用mic大大聲屌7佢
去雪梨SER 比較小掛
試過返到去紫甲變白甲
一定會執喎,如果你本身自己係廢裝,唔執返d勁裝點保証到你有能力捱過去復活點?
好近就唔會執,但好遠就一定會執隊友裝
雪梨有時最灰真係排到正常人隊友
得返幾隊就撞d百鳩幾lv三人組 比人團滅
講得自己返到去緊係近喇
金狙打無甲嘅人係即死定係只係倒地
望住個隊友執自己件紫甲
應該都係倒地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞