《APEX LEGENDS》討論區 #07 3月12世紀大騙局 更新何時有?

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
生命線個回血機係咪補快咗?
想問玩邊隻角易上手 仲摸索緊
唔錯, 第一場就有隻鬥魚開加速
好彩有REPORT功能
其實little help似係香港人講
玻SER已經一堆大陸掛狗
港服變返清泉只係錯覺
啱啱嗰場有三組外掛
【Apex Legends HK 香港討論區】

Facebook群組:
https://www.facebook.com/groups/apexhk/

Discord約戰群:
https://discord.gg/69kuTja

Telegram交流谷:
https://t.me/hkapex

TG群勁多PS4玩家Keep住約戰
Discord群就有PC友長駐搵隊友
歡迎加入一齊玩
唔知有無睇錯 買pass好似送返好多apex coin俾係
一update堆bot就死晒
所以尋晚先好似冇掛咁?
睇返升到100 總共會俾返1000 apex coin你
要爆肝鳥
幾十萬隻 DOUYU 係到開掛 好心官方直接BAN 呢啲ACC
REPORT 淨係有得 REPORT 隊友 ON9
你俾佢殺左 就有得report
有幾難估 隊撚隊一係就Bunker一係就一開就跳 次撚次都20幾人喺Skull town困獸鬥 執撚咩
一開就跳 一定一齊跳同一位咩 ? 你南向北飛 飛向左右已經唔同喇 , 好多時少人位執齊裝 再沖去 skull town 執人雞 大把呢種玩法
成餅人一齊卡住降落你未見過?

澳服skull town個忽少人你都講得出即係冇撚玩過啦
文盲 ? 邊忽提過skull town 少人?

白痴仔 你慢慢玩pc喇

屌你一開始20個人都跳skull town 同埋隔離啲屋 撚有少人位呀

同埋唔好意思 我玩ps4架喎
應該土豪黎
Battle pass lv同本身個lv 分開嫁?
邊個位? 我搵唔到
分開計
右上有寫 PC係長按R
更新完一晚即刻多左勁多加速狗
仲諗住今晚返港ser玩睇怕都係繼續雪梨避難
齊裝完又彈game
幻象d技已經fake唔到人
gas trap 都廢左,個個都識避
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞