《APEX LEGENDS》討論區 #07 3月12世紀大騙局 更新何時有?

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
二十場都唔一定撞到正常隊友
但基本上每場都有百lv大佬
難得係skull town打贏左 未出城堆大佬就趕到黎
雪梨真心難玩 訓練自己
睇巴哈條友話無甲會帶走 有甲爆頭會倒地
就係唔明佢用兩種名詞係咩意思
有冇人用手制玩pc版 調極個靈敏度都好鬼高
https://youtu.be/CtDPwTyiYaI
2:23
金狙打岩岩跳重生船嘅人都係knockdown

不過佢唔係打頭
咁冇野 應該係條台仔打字on99
調低會唔夠快轉180度,調快會好難瞄準
冇架la, 一個用mouse既練幾個星期已經等於你手制練到極限既功力
係雪梨玩入頭三機會率都細左

單人都贏 好爽
有seoul1 seoul2 server喎
撞到一隊dim打
太好彩 冇撞到一隊 連續幾次都係幾隊混戰 我就用3重擊係到偷打
最後果幾隊打到圈收都未打完 之後得返2隻係到執箱比我偷死埋
雪梨俾個疑似外掛殺左 觀戰之下佢作為一個kill leader 7殺 竟然龜係間屋度等收圈隔離有人開戰都唔抽水 代表咩
唔怪得會咁原來係自描鎖頭 俾我觀戰果陣成個傻仔咁 到最尾一圈點都露出馬腳
按住R制 REPORT !
report左見到彈道奇怪已經起疑心
有冇人一齊打? Origin id:FanlingLeeHacken
acher113

pc請加我 ,上線就一齊玩
雪梨ser 有個咩chankachun380
睇名9成香港人 鎖頭人… 香港之恥
試下玩港ser,連排十場,十場都俾兩隻賣外掛bot隊友我

煙妹加r99金鏡實在太爽好彩打到中間先開始撞到人

btw 幫隻黑妹破處拎第一次champion
新英玩耐左終於感覺到自己進入加速世界
可以係光速入面打中人
玩左咁耐先破處 ??
我係煙妹
個黑妹唔識架得6lv 最尾打左句 first win lol
佢拎技狙射左成場竟然得62傷仲收左兩個頭
不過成場多得佢救人同埋尋血吸引火力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞