《APEX LEGENDS》討論區 #07 3月12世紀大騙局 更新何時有?

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
毒撚玩碉堡咪好玩囉,遇到隊友鐘意玩突擊就好難玩
啲人應該未知jump pad 打得爆
而家知
到而家都有人未知道門打得爆何況jump pad
玩玩下連執都懶得執通常執完頭一輪就去追人打等人送外賣。
我成日都melee門,好暴力好型
落地搵把eva 8/re45就去挑人機
試過有一個隊友講明無槍 但另一個隊友都要走去同另一隊打
仲要打輸 我又被逼住去幫佢 最後當然全滅啦
歡迎香港,澳門玩家加入, 群內已經有超過3000人

https://discord.gg/MjgYzDn
Me2
基本上一拎到eva就去打
用慣Eva-8見到peacekeeper都唔想要
LM 想問下外掛問題有冇改善
和平冇改廢
Wingman就改左小小

之前hotfix主要改低佢地出現率
外掛問題好似真係好咗好多,玩咗幾場港服都唔覺有掛,起碼見唔到加速
屌你老母我避掛避到去新加坡都仲有支那狗賣掛開掛
我都以為係 玩左3場香港server
第3場已經見到閃電俠 一開波已經見到佢開加速落地
之後佢已經係全場都狂殺人
和平主要係改左散彈配件加成
wingman好似係改左腰射準繩度
澳服打左4場未見到外掛
港服清淨左一晚,好似已經出現外掛 但比例上無以前咁多
其實唔需要多.........
一個識玩既閃電俠 已經可以殺全場
如果港服比例keep 住4揚左右一個閃電俠,我已經可以接受,一見到光速落地就走場再開。要知道港服算係鬼國人入侵重災區,依個比例我已經好滿足。
頂唔住ps4手制 換電腦玩pc版
ps4有9折promote
battle pass先72蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞