《APEX LEGENDS》討論區 #07 3月12世紀大騙局 更新何時有?

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
可惜我打街場,個倉都未跌落黎兩個隊友已經沖埋去等仲有一大班人落地執槍,無論子彈或者槍都唔留啲俾人 開戰就屌你無槍
如果我玩煙妹 見尋血開大一定會幫佢配煙自己有埋金鏡仲可以屈埋視野感覺勁爽
多數我會係咁Ping自己要子彈/武器
若果佢唔分又照鳩沖 咁就開開心心下一場算
識玩
有次同兩個鬼佬排 幾識玩 最後全隊殺左21件 一人千幾傷好正
轉新加坡server就贏第一場
有時唔知做乜幾隊人跳細區,間屋得兩枝槍,佢一個拎兩把 其他人就用拳頭一出屋就同人打 大家一齊落地成盒玩到燥會問佢係咪兩隻手同時可以開槍 唔係嘅你拎兩把做乜
淨係大技已經夠尋血上Top Tier除左大聲之外無缺點
大聲都無所謂啦 比你聽到都未必殺得切佢
聽到聲最多都係都係警戒下,如果配埋煙妹放煙 係視野受影情況之下更加奈佢唔何
打街場啲人成日亂放有場我放煙trap住對家佢反而唔放
屌,有啲人係唔識玩定特登入黎troll

冇人都周圍亂放炸彈,幫佢殺左啲人有盒又唔執,重生左又唔會合翻,最尾走埋場
行行下 無喇喇開大到開戰就無大技開
攞嚟趕圈
見到街場隊友尻衝就知呢場已完
改左板之後,感覺能量子彈果2款槍無咁有用,

而家一狙一重裝槍,反而順手好多,唔知點解
其實隻Game武器平衡係做得唔錯,唔計幾把手槍同莫三比克係專登整廢佢之外,只有平行步槍同哈博克係比較弱,其他武器大多都有人用黎做唔同配搭
哈博克唔差喎
冇機匣我應該唔會用,除非係啱啱落地好多人喺度要嚟補命
Yes,每次都好難取捨

最近覺得G7幾好玩,拎300飛輕彈,配8倍或者金鏡,遠處9射壓制,勁易入到頭三 埋身都打得下,埋身主武射到無彈,都可以換佢出黎射幾下

最過癮見人地幾隊互片緊,9射執雞
本身用r301+eva8
不過近排有得用一定用噴火+eva8/小幫手
三重擊都ok, 周不時都執到殺/助攻
頭先玩 同個鬼佬玩 佢講野超好笑 第二名但係好開心
EVA8 如果對面紫甲, 射極都唔死
隻GAME太易玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞