《APEX LEGENDS》討論區 #07 3月12世紀大騙局 更新何時有?

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
尋晚打明明用和平打中左佢幾槍
佢仲完好無缺
個瞓低左嘅隊友見到我不停入彈
之後我就比佢打死左
其實外掛有咩好玩呢?
Loot
真理
有韓國ser? 之前玩東京GEC成日聽到韓文係唔係就係呢個?
有無人一樣都係買唔到APEX金幣?
想買個時佢彈個細in-game window然後一直空白load唔到
招人一齊玩 is:Therealso1dier
咩服少掛
雪梨?
而家WINGMAN仲勁唔勁
金散做唔做到一槍二百血 隊友俾人開門一槍打到爆紫甲訓低
佢一槍有8發 食哂有幾中頭都即down 正常
只要有6發中頭就可以即down,爆頭一發36傷
5發中頭,其餘3發中身都有機會down
cls 一拳超人黎
屌 好多傻仔一死就走場 次次最後打小佢一個 返去玩PUBG啦
一發中頭就36傷,中身都有18傷
4發中頭,4發中身都會down
近距離神器,只要你射得中
就算前期都好 隊友要返生始終會帶俾隊伍劣勢如果係果區打贏都可以返去執屍,如果係打輸就要去執荒 仲要隨時俾人追殺
btw 一死就走場死全家
其實變盒冇人想

不過中後拾荒返cup都試過好多次,只要落地個下唔比人追殺,好多時執人2手飯都有唔小中級野
同frd兩個人玩成日都有呢個情況 仲要我地未執返起佢重生就走自己死既話成日有傻仔執裝執到超時唔理 唯有走場
時有發生,唔明佢地係唔識個系統定有心鳩玩
同街打如果佢變盒我一定回好晒拎左佢個牌之後先慢慢再執野
費事d人以為我唔救佢

相返我變盒一定睇到我數晒時間先走場
我明白變盒無人想只係喺雪梨就算返生都好 都勁易俾百lv大佬追殺所以有感而發

拾荒>hard mode
二手飯/執屍>normal mode
追殺>修羅mode
街場好多時係咁...開埋MIC 打埋字...叫佢等等我會復活佢...
大佬我都要補滿血執下裝先得架....
打贏左果區我通常都睇情況 唔危險嘅話連箱都唔執 幫佢復活先,通常隊友個箱我都唔會執 等佢返生再拎返啲裝
你地pc都叫可以打字
我地ps4得開mic可以同佢地溝通度 有時佢地變完箱即刻走場
開mic都唔夠快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞