《APEX LEGENDS》討論區 #07 3月12世紀大騙局 更新何時有?

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
唔明 唔係為左增強肥佬先調整hitbox 縮細佢地咩
咁姐係hitbox照舊 但冇buff過?
貼近咩模型
姐係之前個hitbox比實際角色模型大
hitbox 已經縮細左 但永遠唔會細過角色模型
玩到一半隊友變左閃電俠 贏左個心都怪怪地
明曬 thank you
hitbox大140%但冇buff補償
hit reg係咪有問題
有聲都唔計DAMAGE
明明TRACK撚住都唔中
唔係 剩係腐蝕個模組明顯都瘦左身
2隻肥佬都明顯好左 但都係好易比人射中咁解
Ps4 30lv先食得三次雞
Pc係咪容易好多
入去 睇 神仙大戰 封神榜

BTW 已棄 外掛冇方法對應 都唔入GAME住

未出外掛 頭兩三星期 都重食到雞
外掛橫行 後 未贏過

等下 TENCENT大哥 買起APEX中國版權 先
season1開始 pc暫時都幾易
打咗around13、14場
食咗4次雞
分別係8xx傷,3xx,2xx同1xx傷
場場都冇外掛
最多只有入場賣掛嘅走場狗

利申 東京ser
更新完PC咪又係一樣個個外掛神仙大戰
ps4 20lv食得1次雞
本身自己已經廢 仲要啲痴線佬打街場成日跳啲勁多人嘅位 一係就一枝公走到勁遠 我都係想full team有多啲練對槍走位嘅機會啫
勁多人既位反而好事睇你好唔好彩同埋識唔識走/ 識唔識聽槍聲去偷襲人
偷到雞既話 一開波就好快齊裝 追住d人黎屌

好過你跳去山卡啦地方 搞十分鐘都未遇到敵人 通常等到淨返4-5隊先開拖會比人屠得好慘
完全明 街場d人成日一個走到勁遠又唔留d野嚟 跳勁多人既位係鬥運同人多打人少
咁睇嚟係我黑仔 我呢啲情況未試過齊裝 最癲試過未行近間房就已經畀人射死咗
簡單轉一轉美國/悉尼server已經極少遇到
玩足一日悉尼連一個疑似外掛既人都未遇過
顯卡個driver呢
果堆開BOT SELL叫雞廣告既又唔柒封 場場都有
琴晚有個自己友賣外掛
一落地比人殺左又唔走
閃電俠又出現 打西咩
個經驗值加成係點 每隻英上限25000
屌佢仲唔出60 人 單排互殺
單排有幾隻英個戰術用途會廢咗
我估唔會出
60條友用毒氣佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞