《APEX LEGENDS》討論區 #07 3月12世紀大騙局 更新何時有?

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
https://youtu.be/MyoUsVuLJ-Y

新人係要 battle pass 內 level 去到 48先解到

Battle pass level 同 現時玩緊既 level 係分開既

咁無野既 好玩咪比錢 當買隻game 喔

Full set pass 都係2舊幾

不過日後出d咩 就比佢撚住個春袋 黎玩

唔會係skin 喔應該
佢而家同default 隻色好似唔同,希望係skin 黎,如果好似幻象嗰啲咁解就合理,season 1 48lv 先解得就on9

From gamespot

係就好彩喇 仲有d人性
今次更新改善唔到PC外掛同賣掛仔問題
有錢都唔會送比佢洗
我琴晚玩覺得開掛少左好多(8至11點)
不過賣掛一樣有
你哋戇鳩小陣啦無啦啦老屈
20號中午1點更新
買battlepass係另外戰場/server/地圖?
仲會唔會撞到外掛
買嚟係for你玩果陣拎更多獎勵
唔係1am咩
1am 條友唔識計
我都覺得小左 不過係坡ser/澳ser
其他唔知
on9先會諗到要係battlepass升level黎解鎖新英雄
即係今晚1點定聽晚
今晚
新手無知一問
買個battle pass有咩用,我而家無買都有得玩,做咩講野一定要買咁
又炒車
點會要比錢先有新角用
買完你會有呢D獎勵
https://www.dexerto.com/apex-legends/whats-in-apex-legends-season-1-battle-pass-all-rewards-464788
升到100LV就可以拎齊
BTW有冇人知未買會唔會幫你儲住D LV先?
一買就可以解鎖晒
應該係平時少打機
少打機都算畀晒資料畀晒字睇都可以唔理老屈左先
官方一早講咗係分開賣
佢跟足49個battle pass system拎晒全部獎勵啲錢夠你買下個season battle pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞