《APEX LEGENDS》討論區 #07 3月12世紀大騙局 更新何時有?

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
PS4 食雞率好高
跳起
自己向後望
再用條索
痴撚線 單排 場場都2個賣外掛
thx
私心推薦雪梨ser 雖然有小小ping(110-140) 但撞到外掛嘅機率低過東京新加坡一倍以上,可能10場先有1場掛。

研究過班蝗佢地玩呢啲驚係要用加速器登入嚟降延遲,呢啲加速器入口遍佈亞洲國家,由加速器登入其實好易會自動連入其他亞洲國家ser,所以係亞洲ser入面都係極高機率撞掛。要避掛首先要遠離偉大的蟈,自願食小小ping可大大減低撞掛機率,雪梨係一個相對低ping又避開亞洲掛嘅靚ser.

再極端啲,可以揀阿姆斯特丹、倫敦呢兩個ser,外掛又少雪梨一個級數,相對嚟講高50-80ping左右。

千奇咪揀美國ser,美國ser由於係主要大國ser,入面其實好多外國客,質素參差,實際上外掛都幾多下

簡單啲嚟講:咪入亞服、美服,雪梨靚ser,阿姆斯特丹靜土。
頭先屌個加速隊友,佢仲同我理論話救你喎,之後俾另一個加速自瞄打死我地
一早有人講左,但佢地就係享受入亞服撞掛然後入黎圍爐鳩叫呢個過程
睇唔透
上面嗰位高手嚟?可否carry細佬
美服成晚贏到3場 未見過自描閃電俠
多滑鼠 玩得聰明d 唔好硬拼 試過3條友每人一殺食雞 前題當然係執齊裝 等機會殺出去

反而同身邊朋友打食唔到 同街人食過兩次
場場都有啲大陸account 喺度sell cheat
幾時先修正返貼牆開個轉輪嘅bug
尋晚雖然champ唔到,但係唔知係手感好定有進步連續幾場都3,4殺同上到500 damage, 好開心
利申之前得二百左右damage
同人對槍果下好明顯
再睇埋佢地10幾20lv 100幾殺
以之前ps4大概d人黎講少見
但尋晚勁多 我估多數pc轉過黎用滑鼠玩
同滑鼠對槍真係比人當杷打
幾時先分開手掣滑鼠
其實有無諗過係自己問題
用手制殺8個10個都好正常
其實8-10人好多有玩緊手制fps都做到

不過ps4版個server亂鳩咁派人,久唔久就見到有人lag到一格格咁行
同埋我同個香港人排,試過排到個美國嘅街客,大家都好驚訝
不過個場食左雞
我都試過上場同緊個日本仔打
下場就同鬼仔排
10個好易,長期用肥仔 大技汁唔少人頭,槍都唔洗點開
同時比兩隊打先易走,佢地好易變左混戰,搵到走位嘅機會就可以再偷雞
車輪式黎就難打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞