[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(28)熱烈慶祝龔水終於一齊!

1001 回覆
96 Like 6 Dislike
原本嗰塊有無機比係狗衝埋去時壓碎左,佢驚比水水知道,暗啞底自己再整個塊,點英明嘅水水一眼睇出,阿龔又要諗計氹番女朋友呀
星期一預告既配樂畫面已經好sweet啦
配樂好溫馨呀
好想知阿龔衝埋去錫水水之前係諗緊乜
我覺得佢會自己砌翻埋再鑲起佢
假設唔係碎得太勁
嗰個沈思凝重樣,真係當時搞到我都好緊張
第一次應該仲掙扎緊
第二次:個傻婆啊今晚究竟做咩呢(甜笑)

似係,
1)撲過去攬住嘴-》阿水一時未反應到
2)開始微轉
3)阿水攬返住,兩個嘴住自轉
4)定格,放開,一個臉紅、一個無氣

相信嘴同攬得好肉緊,就可以自轉但仍然痴住

馬安珊無講錯,兩位太抑壓啦。所以一爆發就⋯
+1
諗起都仲係心跳加速, 紅都面曬

其實大家點理解阿龔衝埋去水水度之前嘅片刻沉默呢? 佢係咪諗緊回應水水嘅方式?抑或仲係猶豫緊好唔好去馬呢?
我又覺得塊餅未必碎咗嘅,阿龔可能真係攞返去做防腐再鑲起送返俾阿水都好sweet
相信係:好想咀佢!而家咀佢會唔會被打呢?唔好理啦咀左先講
唔怪得輝輝打葡萄emoji
塊餅已經成為龔家家傳之寶
啲子子孫孫求姻緣就拜下參考下可以點樣成功
咁咪一齊去services apartment整餅囉
和情人深深一吻來代替講話好嗎
有時拍都未必一定跟集數次序,好似阿淳生日係拍尿袋嗰集,但跟住幾日後嘅story先出群姐暈低即係狗公嗰集,未必順住但都係好接近嘅集數,假設今日拍就係大概一個月至個半月左右出街嘅集數。
觀察到阿龔是有點愛寵若驚feel,阿水再次望他的表情是他諗如何回應;
覺得阿龔有睇阿水表情,故出現深深一吻
或者係: 原來我嘅地位低過啤啤..

我講笑㗎咋
話時話塊餅fing出黎個下好鬼似證物,仲入哂透明膠袋咁
水OS: 證據確鑿呀,睇你個死賤精仲有冇得咁淆底
嗰堆人一句講哂就係阿水屋企人,仲有份工
其實龔燁都一樣,份工同屋企人行先
咁遲吓兩個變埋屋企人咪都係對方嘅第一位囉
係喎!!!!!!!! 突破盲腸呀!!!!! 真係遲早都係對方嘅第一位!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞