[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(28)熱烈慶祝龔水終於一齊!

1001 回覆
96 Like 6 Dislike
有呢場老臨做我實請假去
比佢激屎就真呀
今日見到西客仲好好笑容
心情好就原諒你地啦,一埋位又狂loop
點解可以咁好睇
我成家人都好鍾意睇愛回家,我老竇媽子同我一樣MISS咗一集就即時開MYTV睇返嘅人(自己部電話好多FUNCTION都唔識用,反而開MYTV SUPER熟手過我)
琴日嗰集成家一齊睇,阿龔一咀以謝天下嗰下成家一齊嗌咗出嚟,我老竇再加多句:終於呀~
唔會既,你估係 "留給最愛的說話" 裡面其中一句對白:"嗰條濕滑既公路,嗰個粗心大意既司機....." 咩!!! 阿龔跑緊嗰條馬路都唔濕滑
我今日返工個嘴角冇落過嚟,啲煩膠打電話嚟我都語氣勁好咁答問題
我啲同事啱啱仲話我扮溫柔 好彩係返OFFICE工,如果唔係啲客見到我傻笑應該會以為我癡咗線
我同uncle一樣 睇嗰幕都係好驚有車 可能睇得太多韓劇
由尋日8點開始應該冇停過笑咁制
我諗應該今日就算有人鬧我都會笑住對佢
翻學第一件事就同人講龔水係一齊啦
你有冇睇尋晚開心速遞啊
就算上三個鍾lecture都冇停過笑啊
不斷俾人叫我冷靜啲
救命啊應該持續到今晚
就連去洗手間都要loop住啲ig相同comments啊
尋晚迫自己訓都係開心到訓唔着
主po好癲啊爆咗三個啦
仲未追得切po添
我依家擔心緊公司IT部會唔會check到我今日不停loop住mytvsuper
但阿uncle唔睇韓劇咖,佢只係睇大陸嗰啲宮廷劇咖咋
呢位女同事,做咩辦公時間睇tvb?
因為太愛龔水啦
想問下下載係咪可以永久收藏
唔收錢都做
Ivan話IT部Check唔到㗎
睇到龔水大婚咩都肯
婚紗水同新郎龔啊
想download琴晚個集日日睇
一齊睇啦
阿蟹少拍咀戲, 其實佢表現得好僵硬, 應該由驚訝變成好冧至係
個記者好明顯靜係睇琴晚個集然後看圖講故事啦
仲係好冧

係mytv睇第五次 都係咁正

又係咁睇關於呢集d新聞
你爸爸好cute er. Sweet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞