[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(28)熱烈慶祝龔水終於一齊!

1001 回覆
96 Like 6 Dislike
每分每秒每一刻都仲諗緊龔水。真心覺得之前有絲(?)係excel打嘅劇情可以拍到2046
很喜歡林監製那句《開心速遞的世界裏》,就係因為喺嗰個世界裏面發生的事情是我們日常都會發生,但係又會可以咩事都有超符想像的結果,夠cls,先令到大家咁瘋狂。全城為香港的電視劇瘋狂好似已經成個世紀冇出現嘅事了。
我自星期四晚播完開始,前後用咗成差不多六個鐘,終於追晒廳同房全部post了。今日終於可以從重開口同大家-齊討論!

YouTube?
呢兩日追post追得好趕
又要loop534,又要loop預告
好忙
感覺上依家都係附近,
所以之前boxing day話行過,阿水都信。
同埋成日可以扮得閒心血來潮突然上熊家
係,噚日追島仔27都追左4個鍾先追完,仲未追大廳223,223爆得太快
又要loop534,預告一開又不能自拔咁不斷loop,點算
534太精彩,每次睇都覺得咁好快完,都唔似播左22分鐘
我今朝又再睇,我有三個mytv super account,所以用三部機輪流睇,為40點略盡棉力。
我覺得自己太癲。
我開始睇返好耐以前既龔水po發現原來自己講過d咁既野

然後發現原來好多人都希望表白一刻龔生唔好講咁多用行動證明
結果龔生超額完成任務終於唔係表演花式自殺而係花式360度環迴擁吻
算唔算係集氣而成既結果
其實咁樣表白同開始都好浪漫
我依家一諗起龔生飛撲埋去擁吻女神都忍唔住tree gun笑
總監大人呢次真係做到嘢 睇到我好鬼開心
公司唔公開但繼續情侶裝放閃曬恩愛咁仲算地下情咩
阿龔幾時以男友身份上熊家都好想睇呀
當Ivan當水水係阿龔嘅紅顏知己,
Isabella稱阿龔係水水嘅好朋友,
連同龔水冇咩交流嘅John都覺得佢地一齊咗仲幾襯,
咁公開同唔公開都

幸福來得太突然我足足loop左成晚先知自己唔係發緊夢
其實星期四阿龔一錫埋去嗰刻,我第-個反應係,唔怪得Stanley ig live 潛水成個月,低調得咁緊要,就算阿蟹live佢都避開晒。可能怕萬-漏風聲,又唔想講大話,所以全封口。多謝劇組全方位封鎖劇情,大家才有咁大驚喜,成功達到預期效果,夠晒震撼!
公開=old news
唔公開=緋聞
其實冇分別
喺公司永遠緋聞係最好傳嘅
當事人唔認/尷尬先有意思

對班花生友嚟講,公開咗光明磊落仲有咩好玩
同意
咁樣直接地攬過去錫
個效果仲好過講我愛你
一來可以更直白地展露到阿龔對水水一直以黎壓抑住既愛意
另一方面係,講我愛你最多令觀眾覺得
但直接錫,觀眾嗰下係
一定會永世記得呢一幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞