[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(28)熱烈慶祝龔水終於一齊!

1001 回覆
96 Like 6 Dislike
我都以為會,跟住個客見到係阿龔影低咗所以之後羊羊佢哋係睇緊電話mon係嗰張相,一秒之間FF太多
+1
黃生可唔可以認真小小睇演唱會 miss咗重點啦
因為黃生話佢老婆係華仔die heart fans,睇怕黃生都係陪老婆,自己就hea睇,所以跟本冇留意大銀幕影咩觀眾。
呢個解釋大家認為ok嗎
如果個客講咗句:咦,原來你都有睇,唔怪得尋晚嗰場kiss cam嗰度有個人咁似你,係喎,嗰個你女朋友嚟㗎?好襯喎你地

即刻又可以上秘密網
其實我有一刻以為佢係坐後面嗰行,
因為日日睇都厭,所以無留意華仔,反而全程食觀眾花生
我都係咁諗
見黃生無踢爆就一秒諗,
唔通有人擺咗佢地尷尬kiss段片上網所以咩咩佢地先圍埋一齊睇電話?
最後都係我諗多咗
唔知點樣可以申請去做臨時演員呢,有時見係初戀cafe 啲旁人都好有戲,如果係龔水劇情,我唔要錢唔要飯盒都做
大post有人講係上環拍喎
係無一個位可以skip, 真係每個位都咁好睇所以好讚成上面有絲話點解22分鐘咁快完,一下子就做完
半個鐘頭前仲係我屋企樓下, 番禺?!
但又唔會覺得好急喎,成個過程好順暢
係!冇趕收工嘅感覺
我睇到嗰段時,仲以為黃生會問阿龔,係呀,你同女朋友去睇,點解唔錫落去,怕醜呀
係呀,但534完全好順暢,每一part都唔可以miss
而且翻睇咁多次都唔覺悶
我都係喎,睇完電視,就到電話,跟住pad,不斷loop
sorry,㩒錯負皮,黃生就係唔認真先見唔到呢幕,可能當時佢玩緊手機
諗住今日開始重溫龔水集數,點知一開機見到534又忍唔住又睇,幾時先可以重溫呀
每次到世紀一吻,心情都仲係咁激 緊係無第一日咁激叫左出來同眼濕濕
睇咗咁多次見到龔生咀埋去都仲係會尖叫同做goal嘅動作
每次見到阿水開始迫龔,都跟住心跳加速
我同跌打酒絲-樣,都係呢三個組合。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞