[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(28)熱烈慶祝龔水終於一齊!

1001 回覆
96 Like 6 Dislike
Loop咗十萬次之後終於平靜番啲嚟LM

琴晚滿足咗龔水大半個許願池,仲連番大部份主線伏筆,雖然大家都講咗好多次,但都要再次跪謝台前幕後編導審配樂蟹蟹Stanley等等所有工作人員用心用愛為我哋帶來一個咁精彩嘅故事同咁甜蜜嘅回憶

由賤精來了開始,由觀望到關注,睇住佢哋一路鬥氣,一路成長;懵懵懂懂,跌跌踫踫;互相影響,互相成長,慢慢就好似變咗自己身邊嘅朋友一樣,會為佢哋傻笑、忐忑、著急、傷心......真係冇諗過有朝一日自己會咁入戲,然後個感覺又會係咁窩心感動,一路走來無論係佢哋定觀眾都真係望穿秋水好不容易,講講又濕咗對眼添

學Stanley話齋,宜家先係龔水精彩故事嘅開始,我哋會Phase3 Phase4......一路緊貼追蹤,繼續支持㗎!!
Lm 等睇地下情cls劇情 繼續拗邊個示愛先拗到天荒地老
好想快D到夏天睇熱辣辣場面啊
宣傳 已更到66章
(龔水) <若躲不過燁緣>
https://lih.kg/FnxDwU
phase 4 係婚後?
phase 5 係咪做爸爸媽媽
一起身就開咗個新
今日繼續loop推爆收視
不過不停loop 完又loop了,都仲係咁正
《愛.回家之開心速遞》世紀一吻 阿水龔燁有嘢講

https://youtu.be/3P0NQONN0ps
大家睇下,超開心。多謝2位同全劇組
Stanley講嗰啲都係好想睇嘅劇情
幾時公開?點公開?曹總知道會點?
仲有熊家+阿龔,尋寶圖+阿龔...etc
邊個話一齊之後冇咁好睇冇咁多嘢寫呀??
留名
過咗一晚大家都仲係盡得龔水精神好吹得
未睇個訪問依定都仲係嘴角向上
仲有廢青安同呀龔
重遇翻大女婿三女婿
返工戴住口罩
唔係啲人見我傻笑以為我痴線
阿爸今次真係好好
講俾阿may知等佢明白點解龔燁唔行動
仲等阿水有時間諗點樣可以俾埋位龔燁上
啱啱lunch冇睇返到黎又爆左post LM先

好想睇個訪問 無心扮工呀
我要放工先睇得
我實在太開心啦,開心係尋晚龔水好爆,開心速遞台前幕後好爆,連你哋都好爆呀!! 尋晚因為太攰睇完直播之後洗完個白白就走咗去瞓覺啦,今日先可以打我既看後感
其實我想問寫龔水既編劇編審佢哋係係想測試下我哋有無先天性心臟病呢? 唔好講之前啲集數,就尋晚嗰集我已經坐咗1轉過山車咁呀, 到阿龔又放人飛機,又講返我最唔想再睇到既no.1事件..... 然後到最後又好完美咁解決哂啲事情,舒服哂 同埋點解個預告同正式播嗰時可以完全係兩回事嚟既 OMG,開心速遞啲幕後實在太強勁啦!!!!!
佢哋終於拍拖啦,唔知佢哋第一日拍拖返到公司啲同事呀,大小姐呀,細龍太呀會點既反應呢? 根叔同佢哋班痴線屋企人又會點反應呢? 最最最想知曹總會點呢,當龔水結埋緍生埋BB之後佢會唔會做小朋友既契爺呢?..... 真係好想知好想睇呀
最後想講尋日睇劇既一段少插曲,就係我老豆係一名古老石山佢都睇到好投入,當我哋睇到有一幕係阿龔跑去舊立法局嗰時我好緊張啦,我老豆突然講咗一句 "小心睇車呀" (佢同阿龔講小心睇車),嗰時嚇到我成個人彈起,我對眼由心心睇變成怒啤眼
(打打下打咗咁多添,啲文筆又唔順,如果你哋睇咗都唔知哩條友講咗啲咩就多多包涵呀!!)
你老竇好得意
扮工偷偷上嚟
竟然有咁大驚喜
有結婚嘅情節,
快啲公開招募婚宴老臨啦
龔水黨要擺幾多圍
如果阿龔俾車撞又放飛機,編劇唔止收刀片,我估我會寄把關刀或者電鋸過去
真係好撚正長做長有啦愛回家
上堂都係 咁嘅樣
但其實係聽唔明教緊咩
我寄狼牙棒+ky
IG好多工水fanart好靚
唔知遲下會唔會寫翻集督爆john同jenny呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞