[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(28)熱烈慶祝龔水終於一齊!

1001 回覆
96 Like 6 Dislike
記得之前有個post係講4大長老跳hiphot,呢個會唔會係熊家撻撐阿爸個做型
上次喺cafe爆秘密網有三太花生,搞到大龍生嬲
啱啱睇返斷水前嘅所有龔水
睇到燁來燁愛你嘅三連擊都仲係覺得好傷心
即刻loop多次534定定驚先
我而家打算從頭將佢地既集數再loop一次
岩岩先重溫完215,個感覺真係好微妙。
三太淨係話佢精甩邊
同埋三太咁易氹唔會有咩仇口
我都諗住喺呢2日睇晒佢 睇完再繼續無限loop 534
這個有得諗,tbb marketing 應該宣傳下了
一氣呵成睇哂呢一年嘅成果同之前皇帝唔急太監急咁慢慢追個feel真係唔同
其實每次睇阿龔係中環接水水電話時都見到後面個惠康廣告,但就一啲都唔介意再睇多次愛這集到達見到任何廣告都唔會反感

btw, 其實我見youtube 個cut 係無惠康個poster 既, 咁即是my tv super 先加番?!
呢兩日爆哂po啱啱終於追哂
由做cd rom到為咗追呢個po/龔水開acc
今次534終於忍唔住想留言
真係好激動 今日都仲tree gun笑緊
希望之前嘅發展除咗繼續甜同cls之外 私心想水水喺相處之間知道死賤精之前為默默佢做嘅嘢 例如為咗追佢得登由新加坡番接龍
劇組今次真係好波都想多謝喺呢度嘅大家令我堅持追落去先等到一齊嘅一日
第一次留言多多指教

有事可以扮三太fans
今日終於係3月16號啦
喺呢個咁特別嘅日子,當然要做下mcq vol.8慶祝啦
https://goo.gl/forms/9nK0RrYEuw9vcPVd2
溫馨提示:最後有彩蛋,不過大家睇到彩蛋之後唔好太high而唔記得咗㩒submit

相信呢份mcq難唔倒日日loop534嘅大家,祝大家順利攞滿分
最後問卷部分除咗情侶裝投票同最佳助龔員選舉之外,仲有之前講過整嘅入坑集數統計,純粹八卦想知道大家係喺邊集開始追龔水線
仲唔快啲send畀身邊所有龔水黨一齊做下
多謝妳呀!太偉大嘞,已經係第8輯!loop多次534之後,溫下書就去做!
Satok絲好快手!!! 準備食飯但見到決定做埋先食 我啱啱翻睇到378希望可以拎滿分啦
表情篇,我衰晒咁濟
我有樣野想問
你地覺得演唱會飛係龔燁買定真係抽番來?
水水應該係響自己公司買公事包俾龔燁,咁先有員工優惠
但係點解佢地有得抽獎?
乜唔係啲百貨公司抽獎係員工及其家屬不能參與架咩?
我都記得有花生架。雖然我好低分,但係拎得-分得-分嘛
Channel 信惠頸巾
現實係咪真係有
辛苦晒sat絲,要溫下書先
loop左一日一夜都係答錯添
無咩事我出返去繼續loop534啦

好似已經有絲數過包括我自己不過我覺得咁歷史性一刻點都要加入mcq
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞