[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(28)熱烈慶祝龔水終於一齊!

1001 回覆
96 Like 6 Dislike
個條變左龔水橋

好難決定
141 錯咗好多對白題
見到534圖片時序笑咗 satok絲你真係好有心思
我輸咗俾你個餐蛋飯
幾時組個團去遊覽一下龔水景點
朝頭早,首先我地去一去龔水返工既地點,D2 PLACE,
之後再去長沙灣廣場(新威龍廣場)既外圍遊一圈,
晏就一於去龔友住開間老人院-九龍塘護老院(搭橋護老院)。
夜晚我地就去竹園公園個籃球場到打個籃球,
深夜等個摩天輪熄左就去中環龔水橋遊覽,觀賞一下附近既景色。
有人用過呢首歌
雖然當時就sad sad地
我覺得呢條問題應該去到龔水個孫出埋世都唔會有答案
Welcome
絲嘅名好直接 歡迎歡迎
為咗令水水有番啲面子自我感覺良好我簡咗水水阿龔
歡迎 歡迎
loop得太多534 搞到前面嗰啲對白題錯到cls
係時候摺返電錶房度溫書
多謝絲打咁俾心機整vol8, 個彩蛋好正
haha俾預告baby blue 情侶裝衝擊親
啲信物大家用得七七八八啦

龔:媽呢空呀,其實你覺唔覺吖,好多人呢都話我同love gen入面嗰個木村好似樣
水:會唔會呀人地靚仔過你咁多
龔:話時話,你同嗰個松隆子都好似樣喎
水:會唔會呀我靚過佢咁多
嘩好似呀 連scenes嘅拍攝位都一模一樣
星期一就會有新信物㗎啦
想問satok絲會唔會再update番個信物list ? 依家多咗咁多,個list一定好有趣
124/180
有一條圖片題真係以為係No.1, 點知唔醒起係flashback 片段

呀!!!!!!!!!!

依家已經狂loop 536預告
龔生句「喂」好溫柔好正呀
然後水水俾人捉住隻手之後啲手指好似整左個韓式心心出嚟(雖然我知係唔小心
期待期待
等爆咗post就喺新post update
宜家整緊playlist,其實有啲我唔知算唔算同龔水相關因為我冇聽過
可能要等各位巴絲幫手睇睇再執下
究竟係邊個巴絲寫陳奕迅嘅我有我愛你
隻歌真係滄海遺珠宜家loop緊
應該有
貴公子好似除咗日劇跑之外,都係揸車
搭公共交通工具咪要同麻甩佬迫吸埋啲汗臭
拎車咪可以行耐啲同食夜啲都唔驚無車返囉
佢成日要去見客有車方便好多嘅
不過冇車佢都搭的士啦點會同人迫
龔水playlist v.1
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1eL9Wnide5ilBE6ODwwTl3txKc6wZX2gvlNQa6z9I4nc/edit?usp=sharing
除咗官方playlist之外嘅歌都係根據之前喺mcq同playlist投稿form度收集返嚟
一路整都一路聽緊playlist啲歌,有啲真係好夾仲要好好聽
個list會繼續update㗎,可加都可減(如果覺得有啲歌唔夾嘅話可以攞出嚟講)

龔水playlist持續收集中:https://goo.gl/forms/kJnBQS7Tj30zyAGD2
仲整咗新嘅拍拖時期,大家有貨可以盡情畀
sorry 㩒錯負皮

真係有聲有畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞