[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(28)熱烈慶祝龔水終於一齊!

1001 回覆
96 Like 6 Dislike
咁會唔會屋企人踢爆佢哋地下情先呢,咁先可以family day飲茶嘛
可以光明磊落咁比人笑
等睇霸氣龔+怕醜水
唔通尋晚講電話就係鋪緊呢樣
如果大家姐喺屋企應該會估到
岩岩睇返,Stanley同蟹蟹做表白強吻場戲果陣應該嘴得好肉緊,Stanley個嘴痴晒蟹啲嘴膏佢地真係好好戲
佢倆個拍類似Tom Ford 嗰類唇膏廣告一定好正,兩個都五官標緻,唇形好靚
最後可能只係得返大小姐一個以為若水無同佢眼中釘一齊然後傻清同Terry會話…
清:阿龔同Mary姐好襯呀,我喺Marketing嗰陣都覺得佢地一齊㗎啦
Terry:家姐呀,之前同Mary姐講秘密佢都唔介意阿龔在場,佢兩個一齊咗好耐㗎啦
蓮:我豈有此理呀而家即係全公司得我一個最遲知
清+Terry齊聲:係呀
我都見到,後面啲臨時演員都好交到戲
好想睇佢哋輪住着一件衫
啊龔西裝外套俾水水着
如果可以有着恤衫水就好啦
所以專登揀星期日夜晚拍,如果唔係俾人見到影埋放埋上網就會無咁爆
可能封埋現場
熊家唔洗瞞啦
不過可能阿龔照樣平時咁買餸+紅酒上熊家無特別表明身份,然後妹豬上嚟借鹽之類所以先同阿水講賣剩蔗然後阿水FF劇情最後先急不及待向全家宣佈
重點係黑絲眼鏡!係近期拍龔水先有帶㗎
演唱會場戲好似都係監製親自操刀。
Btw,呢場戲成本應該好貴,睇落完全唔係平時TVBD演唱會場口,就咁cap啲演唱會片段就算
追哂post
Tvb 那段近期拍啦
黑絲龔嘛?
可能佢地都係供水黨
如果我喺佢地後面,我都交到好好戲
大家都覺得佢唔好出聲最好,費時衰多口
直接行動,加上連龔水黨自己都唔信會有嘅強吻
真係超額完成任務,今次100分
而且仲要有唔少臨演,成個setting都好認真,真係好用心啊!
的確瞞得咁埋,今次回響先有咁大
會唔會都係龔水黨
我覺得最經典真係不問世事嘅john問jenny佢地係咪一對
劇組好了解龔水黨
所以大家見到嗰一幕先會咁震撼!零舍開心!總監大人終於無躂Q!
勁好睇!!!阿龔紅唇我得架
瞓醒懶緊床都要重溫表白果幕
笑住去刷牙洗臉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞