[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(28)熱烈慶祝龔水終於一齊!

1001 回覆
96 Like 6 Dislike
係龔水橋係水水
但一直以黎阿龔明示暗示背後面前都幫佢做咁多野再加塊餅就一定係阿龔表白先
156/180
loop得太多534,之前啲記錯晒
阿龔圖片時序真心難,絲打好勁,咁細微都分都到
最後多謝絲打個彩蛋,正
我個畫面係龔水一齊喺阿龔嘅service apartment煲love gen嗰時講
我有預感以後拗邊個表先阿水提起塊餅阿龔會話我掉咗落垃圾桶㗎啦喎
話時話塊餅會唔會攞去做防腐處理永久保存
反正掉咗落垃圾桶都唔食得㗎啦不如諗下計收藏算啦
雖然感覺有一日會俾阿叔/安仔食咗
嗰晚袋入衫袋之後,仲攬得咁肉緊喺度轉,可能塊餅已經碎哂
翻睇先發現唔係cam轉,個人都有轉
開始懷疑service apartment 已經拍咗
唔知乜事上去呢
終於5洗做 ~
cd room 排除萬難 終於開到個帳
可能遲啲阿水上到去就見到塊餅鑲起咗
其實我都研究咗好耐係點轉
有冇高手可以分析/解釋吓
Loop咗好多次都覺得龔友係講“唔好吊魚郎當”
我諗起之前唔知邊到見到個留言講得好貼切
內容大概係
「龔水534既感覺係:好似兩個中間原本隔住道橋,阿龔之前已經行前左99步,差1步既時候停左係到,之後水水拖住佢隻手陪佢行埋最後一步,拉佢上岸。」

段感情兩個都有付出,阿龔絕對佔大部份,但係最後如果無水水既主動,段感情可能真係會就此錯過
好期待聽晚
要帶定副黑超睇
最後真係阿水捅穿佢哋之間嗰張薄薄的紙,行多嗰少少但係關鍵的一步,解除阿龔心裡面的No.1的結,阿水真係好勇敢!
因為阿龔衝過去,衝力太大?
好期待拍拖日常啊!
覺得係啊龔攬住佢轉
始終幸福係要靠自己爭取
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞