Fujifilm討論區 (41) X-PRO3 你係邊阿?

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
反正都長放,不如唔好買住,等支16-80
XT3 拍 4k 片 要用長鏡
50-230 夠唔夠用 已知支鏡畫質一般 但喺拍片方面明唔明顯?
定應該比多少少上 55-200 ?

唔會用嚟影相 只拍片 光圈大小不是問題
肥花 cam2之類都要問佢先會講實價
如無加價的話,佢應該會答你body$93XX,再追問比現金,唔要SD card會再減,$8970,kit無問,你當加$2000 (或選拆kit鏡好似抵d)
唔該師兄
拆kit鏡姐係分開單買?
我諗住sd卡自己另外買
一樣諗法
有冇report xt-3 講update 左上 3.00 有乜唔同
係咪未出?
百老 xt30 body仲未到貨
想去肥花出部20
有冇師兄知mk同cwb價錢有冇分別
Xt30+1024
1855 不儲錢買 1655
去旅行 relax 玩多 d 定焦
拆kit鏡即係.....拆第二盒的kit鏡單獨出黎賣街,通常會平少少
SD卡我就無問佢係比咩卡你,但會係64GB,唔要平$200,64GB出去買張都唔洗200啦
新手唔拍片可以諗 T30
雀,景
夠,但小心變型,驚就整多支1855
影女就拎定焦,唔係景深淺過電話就會比人屌垃圾機
手機都有人像mode
Xt3 同xt30 相差幾多呢,我見基乎一樣
xt30個高效感模式有咩用
富士機有新買新
t30 對焦好過 t3
t3 都仲要等 update
當然你要 joystick 就一定 t3
t3 亦多個 iso jog 即轉 iso
點解睇comment巴打好似唔多推介kit 18-55? 上網見review都唔錯
我估係因為巴打們唔係新手所以唔洗用呢啲入門鏡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞