Fujifilm討論區 (41) X-PRO3 你係邊阿?

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
1855好似係9690
唔介意對焦慢少少,不如入35 1.4, 差$600左右
夾緊單
有無人夾單pm我
直出jpg分別大嗎 諗住F2細支d加第時旅行
Kit Len 1855 係咪都係
Kit lens 1855 係咪都係
Made in
見百記xt20 1650mm set 賣$5200
平時唔多影相想話買黎去旅行影下風景咁
呢部諗唔諗得過?
感謝
想問下係邊間買?
Cam2 簽卡唔收附加費
百老匯$9680+$3180-$250(恒生回贈)
Cam2 $9690+$3050 但多一粒原廠電W126S(值350-400蚊)

按比例扣回贈
我支鏡頭16 f2.8
$3050-$335=$2715
有無人想夾單呀?
https://t.me/xt30lihkg88
夾單有3個情況出現

1. 正單得一張,另外嗰個得影印單(我試過影印單都可以有保養)
2. 個退款要一個月先攞得返
3. 上網登記要機身連兩支鏡頭一齊登記(應該係)

巴打A登記保養,用自己個名攞晒啲單及影保用證拎回贈,巴打A先俾返個回贈錢巴打B,而巴打B得影印單。

我就係巴打B
有無人夾單 pm
https://t.me/bearfan
師兄去百記買?
Cam2

計回贈百記會平啲,但cam2買,有原裝電送,計落又平返啲。

有巴打話問到9190,但我今日去就冇。

可能9190冇電送,9690就有電送掛,貴咗當$500買多粒電囉。

機身貴左,但支鏡頭又平過前幾日百零蚊,計返又差唔多。
XT100 + 35 1.4 速度之最
有冇其他鏡盲先
又水尻新手啦
係速度之最

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞