Fujifilm討論區 (41) X-PRO3 你係邊阿?

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
1024 同 16 計返 35mm格式都差得多啊,如果你鍾意影風景1024應該會比較好,16我自己用緊.4近拍或者夜晚就真係好好用
1855 個焦段情願玩下定焦啦
16 2.8兩頭唔到岸 純粹細支同輕 鍾意影景就入1024 或者入平平地1855摸熟焦距再入定焦好過
咁咪買二手
我上年過過支幾新淨連 filter 都係4700
其實唔係做野邊洗兩部機
除非你放左部 xt20
再者若果你影死物同風景既話升黎做乜
我唔明點解冇人推菜 12
聽朋友講 買fuji個啲都on9
1.味精色
2.買xt3個班仲on9, 加多少少唔買ff

大家有無野想我同番個朋友講?
利申有xh1

因為重
佢出得咁嘅選擇,都係代表佢唔夠錢啦
10 24 平過支菜 12?
我真係唔知
好耐之前
bh 菜 12+35 做特價買左
菜12 都好貴
講真我又唔係成日影到星(你知啲天氣因素既野)
但如果真係要認真影既,1855加菜12都唔係唔得既
話唔定過一排我會入埋枝35
入 zoom 就直上 1655 啦
玩下定焦先罷啦
sorry 我真係唔知價
xpro 1 出冇耐 bh 做特價買
一手7千
百記買X-T3會唔會都有信用卡回贈
放Samyang 12f2 同 Xf1855
有興趣tg:https://t.me/zk1882
有無人夾單
我要XT30 1855
百記買1855kit成萬二蚊,我去隔黎萬成貴少少計,做埋12個月分期都係11424。你自己計下恆生cash dollar回贈好似最多700蚊定直接去其他鋪買抵啲
認真,s12 35 加埋都平過你菜12
但如果你俾得起,又唔係成日影星,咁點解唔買1024?
查實我未買body,所以仲諗緊買kit set定剩body
Anyway就咁睇就應該買1024加35比較好
我想淨買body
見網上百記個價同羴/四寶都係差一千左右
蘇寧用恆生有18個月免息分期
有無人知而家全新xt2幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞