Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 38 ) S10 AdHell教學同電量貼圖區

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
s8用左1年9個月已經好犀利 白色圖睇到晒keyboard啲字 homescreen啲app個影同whatsapp打字果條bar 唔洗講條status bar 完全變晒色
買卡冇手續費
增值先要
150 八達通
要登記
屌佢老味 根本有機係唔鳩放比晨早訂嗰批 垃圾中移動
所以而家有得收埋navigation bar
應該少咗個機會有印
最大問題個 status bar解決唔到 記得部s10+等臨完保養上去換返個mon同電
聽聲好似冇乜分別,係個akg logo唔同咗色
thx
早兩個post有師兄貼過,唔貼啦,廢事比人話打手
果一年保養係唔洗錢上去整?
status fail error 102 要點做
status fail error 102 要點做
上年先買左A8 star
如果而家換S10+會唔會好不智
原裝貼好易花
放喺褲袋 無其他野都多左幾條痕
係,之前部s9+有印,拎去客務部話有印就會免費幫你換mom 仲換埋電池
旗艦同中階差距好大架,單係chipset 855已經比660勁幾倍

功能更加完勝,可以考慮換
冇計,真係用得嘅UV玻璃貼有排等,近排市面上見到嘅UV貼純粹坤錢,未證實用得嘅都推出嚟呃錢。
都唔會呀
中階機係唔同講法嘅
都有好多巴絲用s9/note 9都換
膠貼係易花啲嘅
明明乜都冇整過都會有痕
unwire嗰啲濕鳩網係度話咩
平價uv貼都用得指紋
但其實貼完之後差咗好多
等梗免UV玻璃貼
連whitestone dome都話慢咗啦,其他點比
仲要望到原裝膠貼,真係薄到癡線
Note9張whitestone好似貴左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞