Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 38 ) S10 AdHell教學同電量貼圖區

1001 回覆
17 Like 8 Dislike

我S8plus粒電想點? 廢到咁
原裝貼真係勁易花
無啦啦花撚晒
你有裝adhell嘅話係可以disable晒bixby, 我而家點禁都冇嘢出

做乜鳩垃圾 Samsung Pay 買唔撚到八達通架屌,個 server 有無咁撚廢

利申: S10+
下 係著mon之後有個whatsapp pop up box 定就咁收到一個新訊息既通知
8.0 同 9.0 packages 唔同 唔太肯定
ClubS 登記買機咁多日仲係處理中,有無咁難處理?會唔會 22號前都搞唔到拎唔到個耳機?

仲有 Iron man 殻又係無左影咁,都唔知邊個先會拎到
想問下adhell睇蘋果點樣可以睇到啲影片,開咗會變到啲片得黑色一片,播放唔到
Iron man 無哂 無得登記
試完嚟 睇嚟用唔到
用兩年有連登ui印
去"Apps" > "App Whitelist" 開返個apple daily
買左backuptrans仲有兩個quota
ios跳槽巴打有意可以留tg
講漏咗係過whatsapp用
終於收到確認信
MAC版定係WIN?
轉台 4598
138PLAN+自動轉帳 5098
68$PLAN就5598
之前登記左iron man 的, 就算收到確認手機登記email, 都會再有另一個email
唔係登記手機就等如換iron man
前面已經有師兄打去samsung 問過
如果用緊XR換S10大家覺得值唔值
138都係5598
唔好玩人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞