Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 38 ) S10 AdHell教學同電量貼圖區

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
限制唔到,因為太少用佢唔俾我set
高效能我見佢預計使用時間仲長過優化索性開爆佢算啦
Spotify 熄moon會暫停個bug係咪未fix
點解我冇呢個問題
s10
我都係啊,你係點暫停法
就係咁一㩒off screen 就停?
我真係冇呢個問題
我冇開
我都係,見佢兩個使用時間差唔多索性開高效能

人都開心d
首首歌都會停兩三次好撚無癮
不過轉用有線個d 耳機情況好d
https://youtu.be/WsN0HAGL-94
原來同一個指紋可以入兩隻手指, 仲要同你分4次入4隻冇咩特別分別
佢部機反應咁快嘅
係咪已經確認左,哩個世界上冇鋼化玻璃貼可以用到S10指紋解鎖?

係就算數用返原廠果個軟貼算數

BTW 我見過一個好核突嘅鋼化玻璃貼,中間開個窿俾你指紋解鎖
原廠嗰張真係世界級 咁耐都冇指紋/油跡
裝好哂adhell 3
係咪都係block唔琦youtube廣告?
係,用 YouTube vanced 啦
開心使用中
淘寶嗰張第一衛

仲要喺評價入面, 個個都話不影響觸控
大佬你張貼有個窿點影響觸控呀
有冇得login ? 想睇返subscribers
睇返好多外國youtuber分享佢哋部機指紋解鎖一啲都唔慢
我自己部機聽日先到可惜人在澳洲,呢邊係用三星自己粒垃圾chip
睇番段片所講我又覺得有啲make sense,一次過check 12個指紋record總會快過一次check 48個(假設你4 set入曬)
我長期開
不過我買返黎update完
然後即刻原廠設定過一次
唔知關唔關事
限制咗會唔會收唔到msg
我個we7又係唔知做乜鳩
成日彈話有通知

唔識整走呢個通知……
佢話無法關閉通知 禁入去又搵唔到視像通話既來電轉駁
wechat要delete
成日偷偷地係background run
佢應該用舊膠錄指紋
之前有外國youtube試過解唔到,但vivo就解到
所以應該假
用左7年iphone,iphone x 轉過黎
多野玩好多,咩都可以就你自己要求去set,但你要預自己好似由小學生一下跳班上大學咁
我用s10細機,電,相機,mon等等都好過iphone
其實機差唔多快,只係你想俾成皮想look mon d,定6,7k玩多好多野
btw 冇後悔轉,唔係討厭左iphone,只係咁多年玩到好悶
設定 > 鎖定屏幕 > 通知,閂左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞