Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 38 ) S10 AdHell教學同電量貼圖區

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
gesture 只係由撳轉拉 je

算唔算倒水
拉都幾易誤觸同埋home制左右拉轉app都幾好用

個google食左我10%電 點搞
你地有無關ssung health

同埋點home 掣左右拉轉app?
開full full screen gestures 同 gestures hints
去Google play搵 navbar apps
開左gesture都用到?
我係用3王鍵,之後禁住home制左右拉就可以揀之前開左既app
丫我知點解用唔到,我用左good lock 左task changer... 關左佢用原生嗰個就ok
你試吓咪知囉
Samsung health 計步有無人用,感覺長開巿啲嘥電咁
按住home key 向右拉會有條bar
有無人知有咩用
系統都有提示我將wechat休眠,都有做到,但有其他係退出左都成日自己開
注重健康做開運動先用,我就一早停咗,唔會俾任何少用既apps食我d電
想問下想出s10
咁s10有3部 我出s10/+/e好
有咩分別
無咩分別
睇好唔好彩
即係點
s10e我首選
10e 單前鏡 平mon 細電
10 單前鏡 曲mon 細電
10+ 雙前鏡 曲mon 大電
size由小至大排列

btw伸手黨
7個半鐘仲倒
我由6號入手之後用到呢家,我有入埋每日食d咩,呢家睇番唔係用好多電
唔用就強制熄左佢
s10+ 大電但前鏡無s10同s10e好睇
s10比s10e多左超聲波指紋,mon比s10+好睇
s10e平mon好睇d, 雖然細電但感覺上唔倒水
㩒邊個位?
有冇人知邊度買到whitestone貼?
淘寶個店家唔覆,問咗2日都冇反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞