Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 38 ) S10 AdHell教學同電量貼圖區

1001 回覆
17 Like 8 Dislike
求救
個個都話倒水電但係我都唔覺
利申 8 + 128 10+ 用家
好似平時咁申請
用返 smart octopus 個號碼
訊 = 卜十
thx
相機快門聲冇得關?
有無人分享下用緊咩case
之前有人post過官方保護貼100蚊係咪堅?

凶宅訂 22號有得領
你不如直接打上cs問好過啦
s10+玩龍胖世界級
cheap雞透明4角加厚軟殼,今次部機夠方正,用軟殼都幾還原到部機
iphone本身可以backup啲相聯絡人去Google account 但係whatsapp我買左backuptrans先過到
最大亮要喺強光底下先會被動開出嚟,好似係
有無人lock screen之後個edge lighting唔識閃 已經開咗always 同埋all applications
但收到whatsapp都剩係識震edge lighting無反應
係光圈葉嘅聲黎
唔知s10係咪
我s8入performance mode較可以再光多少少
同埋edge lighting有冇得較長閃
直接㩒個通知先熄?
有無人lock screen之後個edge lighting唔識閃 已經開咗always 同埋all applications
但收到whatsapp都剩係識震edge lighting無反應
係whatsapp入面調校番pop up message
同埋edge lighting有冇得較長閃
㩒個通知先熄?
得咗! 麻煩哂!
不過依家識閃 但會成個message box彈出嚟未unlock都比人睇哂啲message
巴打有無咁嘅問題
之前部G6 lag到玩唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞