(選擇)修仙路第七章之我是官老爺

991 回覆
13 Like 19 Dislike
認真理由
如果冇開上帝視角唔知自己主角一定唔死
上一次食藥變超人同骸骨王打打到佢穿癃都冇事
依家仲要強勢反殺返自己兩個外父
自己依家又冇偉哥又未開雷電法王實力低過圍攻四人組
追上去入又唔知後面係人地大本營定只係純逃走
大機率係入去變咗送頭
咁同時果幾個話哂係自己外父同師兄
照顧下自己人好正常
而且頭先大嗌自己老豆迴光反照嘅平夢候自己反而唔郁陰咗隊友一鑊(你冇寫佢之後昏咗我當佢清醒)
咁人地家事都係比返人管住先王炮管返自己家事先
如果開上帝視角嘅話
都明知門後面成堆大佬仲衝入去咩
其實呢平夢侯唔係骸骨王個仔大家誤會左

骸骨王只不過係戰前叫囂

就好似的張飛喊呂布三姓家奴咁
你之前個昆倫往事話佢未見過自己老豆
諗住突然出現d咁嘅劇情係㗎啦嘛
小弟係根據自己玩太吾,個主人公嘅經歷而寫嘅
係伏筆掛
4 把平夢候拋進漩渦
支持
四、使用醫術

危急關頭下,王炮顧不上骸骨王使用暗黑漩渦遁走,料想當務之急必定是照顧好兩位老丈人,倘若他們有什麼損傷,試問自己如何面對兩位如花似玉,俏生生的好妻子!

王炮飛奔上前,只見烈老莊主被砍斷雙臂的傷口處,鮮血不停地急湧出來。王炮連忙勁運雙手,撕破衣袖幫兩位糟老頭子止血。王炮與平夢侯三唔識七,王炮也懶得理這個比他英俊的男人傷勢有多嚴重。

只見骸骨王正要遁走之時,卻忽然跪在地上靠著血玫瑰,不停咳嗽起來。王炮見得此上佳時機,心中一動,連忙御起插在野鬼屍骸身上的無瑕劍,衝上前打算收拾他。卻聽骸骨王此時暴喝一聲,聲嘶力竭地喊道:「沒想到吧!」反手大劍橫砍,誓要把王炮砍成兩半!

王炮去勢已盡,避無可避,只聽「錚!」的一聲巨響,骸骨王這一劍卻砍在了繫在王炮身上貞操帶上!只見貞操帶瞬間四分五裂,發出青色巨光,嗞嗞作響的青電攀上血玫瑰,骸骨王持劍左手瞬間爆發出無數血蝴蝶。骸骨王見此大驚,顧不得斷臂,連忙爬回漩渦中,消失不見。留下王炮一個默然對著一堆頹垣敗瓦。

此時,王炮大驚!渾身更是不停冒出冷汗,心想倘若強行破壞貞操帶的不是骸骨王,而是自己!那他那根頂天立地的子孫根可就不保了!

他決定:

一、跪下祈禱
二、高歌一曲
三、協助身邊同伴
四、自由答案
可惜可惜,作左了,下次先
3(不包括平夢候)
唔係喎 雲寧 荊蘭中左媚毒 又解左鎖

4 把白超 烈雲寧 荊蘭 花奴月奴 青兒到無人處
平夢候未死
唔計炮仔傷最輕係佢
小心要round 2
炮仔先係最傷下話 早幾日先同2個莊主打完 之後又冇拎到荊莊主粒藥食走左佬
咁d傷唔係今次戰鬥受呀嘛
男性向小說靚仔過主角嘅多數壞人
主角乘機劃佢面兩刀就ok了
可能佢又識去藥神谷偷丹武春代 武斌周 好d
正派人士,邪派諗法
唔好忘記本身炮仔係想入魔教
心在曹營身在漢
要就下白超
太正派佢以後地位會好尷尬
比紅骷髏拆咗
佢敢去廢人山寨就推小路阿哥同佢打過
一舉兩得
不如戰後醫人果時用無毒但d相沖既藥材廢左平夢候
剪左平夢候JJ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞