(選擇)修仙路第七章之我是官老爺

991 回覆
13 Like 19 Dislike
全部唔會死,夾硬派便當做乜鬼
你咪加咗設定話平夢候係佢個仔
仲要全部人聽到
正常四打一邊個信四果邊會輸
一定係有二五
咁殺咗佢再將有人戰死責任推比佢
自己做英雄
上次情人節比人飛所以上貞操帶
今次應該係尋晚落老蘭溝唔到女所以嬲
樓豬出去玩=之後王炮要受罪
同溝完女要打親家一樣已經變咗個故嘅定津
有人想殺妺證道?
冇女死喎ching

暫時
見大家咁唔想兩個老嘢死,咁我就大發慈悲改改佢啦

提醒大家,呢一戰完咗會進入另一章節,大家密切留意。
2個接近渡劫比人秒
數千回合wow ching
四、化身雷電法王

王炮見骸骨王身上骨甲被眾人打得層層剝落,他赤裸着上身,蒼白的肌肉上滿是狼頭刺青,口中呼呼聲喘着大氣,正是收拾他的好時機。王炮正想以地為紙、以指為筆,再次化身雷電法王。忽見骸骨王邪魅強笑,口中咳出幾口濃血,嘶聲喊道:「好!這次本座玩得很盡興。不過,我們聖教正在逐步歸來,下一次... ...」話音未落,一道黑色漩渦再次在骸骨王身後出現。王炮插口喊道:「曰你媽的,又想逃!」烈老莊主向眾人喝道:「阻止他!」他用力一撐地上,雙手狼狼抱著骸骨王的大腿,口中唸唸有詞,御起七星龍淵,只見寶劍驀地一閃,貫穿骸骨王熊腰,寶劍透肉而出。荊無命虎爪牢牢抓緊骸骨王另一條大腿,指甲縫隙間,竟泌出血來。

骸骨王怒不可遏,巍巍然的挺直身子,以迅雷不及掩耳之速度,伸出大手拔起插在黃土上的血玫瑰,大劍一揮,已把烈老莊主兩條小臂齊臂切斷,血光亂濺之間,他大腳一伸,將荊無命往王炮踢去。王炮只好接過渾身浴血的荊無命,卻見骸骨王一跛一跛走進暗黑漩渦。

他決定:

一、高歌一曲
二、照顧兩人
三、穿過漩渦
四、自由答案
3完再1 神功大成
佢哋未度劫成功,仲係凡人

到咗上仙界先叫仙人

完咗呢一章,有得揀去邊度 :上仙界,東海龍宮,西方極樂,東瀛血族等等。 
呢啲遲啲再詳細講返,仲有好多
平夢候關鍵時刻食花生
4 使用醫術和功法替烈莊主和羅漢接回手臂
三.
師兄佢哋拖延時間都係想留低骸骨王,將佢伏法,你將啲時間留黎治療佢哋?
留返個機會比平夢候追入去
再睇多次今日d文,兩個版本平夢候都無左影,明明尋日三個一齊訓低果時得佢仲有力講野
伏筆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞