🇭🇰 電腦賣物交易所 💰 (10)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
仲用緊sandy bridge
廢事成套換者
3550 ivy bridge 黎架

我塊版話support
大家都係1155
唔support ivy bridge i7?

好平
I5 3330 要唔要
用緊咩u
I5 2400
應該不了 想上到頂
H270拎H310嚟比, 仲要係塊CUT到冇得再CUT COST嘅H310
人地中高階MODEL你就塞隻最平

以前我收二手顯示卡, 叫人平D人地話張野係ASUS STRIX OC所以係貴D
之後我有張STRIX OC, 賣嗰陣有條友話STRIX OC又點快得幾多
4春換4春係咩玩法
上到3770先有分別
淘寶要成800蚊
我諗住比幾舊水 換粒快d
打機順少少ja
真心定假膠?
條list係話比佢知同價位舊不如新
二手display card strix oc價真係靚過其他
你咁計, 所有高階MODEL都唔洗賣啦
H270 M3, LAN AUDIO RAM M.2樣樣都贏你塊垃圾H310
吃到8 代9代 先諗佢啦

G.SKILL Trident Z RGB DDR4 3200MHz 32GB Kit (4x8GB) F4-3200C14Q-32GTZR 智能彩光超頻內存模組

有盒 新蛋email單

$3000
打咩機 bottleneck confirm係cpu ?
九唔搭八, 你塊垃圾H310 8700都推唔盡, 仲9代
裸跑慳埋個一百幾十機箱錢仲抵
Anthem
Display card早排換左570了
用緊8g 1333 ram
加ram就要兩條ram換晒
因為4*2黎
另外係未有ssd
3570會唔會好d
唔知以為你賣緊tim
推唔推得盡有冇例子比較下
support list 去到9900kf
垃圾前垃圾後咁asrock 出得唔通 放粒u 落去會用唔到咩 將貨就價
上去gpucheck.com 睇下個分別 值唔值得昇
compare rx570+ 2400 vs rx570+3570 /3770
佢話我用rx570加2400行low都有120fps
但我其實得4x
好出奇咩用唔到, 買黎擺?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞