🇭🇰 電腦賣物交易所 💰 (10)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
thanks岩岩放左
賣家自己redeem 再送俾人得唔得
我唔好意思就真 急住玩
等多日都唔得
收dmc5+division 2只收steam key $450

https://t.me/mimorinc7
你樓上就有人放
要比account果D就不了
a卡送game d code可以就咁入咩?
所以我只收steam key 唔可以就咁入就算了
reddit 同steamcommuity都有post教點樣唔洗用卡都拎到條key出黎 你識搞就自己搞 反正賣家收到錢就唔洗煩仲好
更正
代放amd reward三揀二遊戲
需要喺amd網站入我俾你嘅amd code
而amd網站會自己查你電腦張卡係咪570 580 590 Vega vii 只要呢幾張卡先可以繼續換game
入完amd code之後就需要綁定steam uplay account 直接張遊戲加入account

網上面有人教點樣避開amd gpu check 亦有教點樣拎條steam uplay key出黎而唔洗馬上被自動入key 呢啲野閣下自理

以我所知除左division 2 uplay drm外 其餘兩隻都係steam

放三揀二amd reward code
$450 有意留tg
可代激活但需要閣下提供steam uplay account
屌你知道有方法就唔好叫人俾account 同password 你啦

痴撚線
包得架on9仔?
你咪撚癲啦 and已經封緊呢啲方法 網上有幾個做法

你account好撚值錢又多驚咪直接喺drm買囉
又唔係平得多

仲要俾埋個acc 三唔識七既人

真係唔知咁高風險點解要搏
依家有人迫你買?
AMD講明要用返嗰幾張A卡去兌驚
你唔滿意咪唔好買
你自己死張A卡返黎俾AMD網站查都得架, 你估個個賣家都想要你ACCOUNT, 花時間幫你激活好過癮?
冇呢幾張A卡又想買平KEY, 唔願俾錢又要貪心, 仲要蠢, 話埋你知網上有方法可能成功避查都唔滿意, ON99
三隻60美金蚊大作依家兩隻驚賣60USD都唔算平得多, 你咁有錢咪直接買驚, 冇人阻你
真係辛苦晒你
賣隻game 都要咁多功夫

唔幫襯你補貼下你幾舊水買display card 我都覺得過意唔去

不過你咁易發脾氣,陣間唔覺意言語間頂撞到你
買家acc 俾人改左密碼都唔知搵邊個好
話人痴撚線仲扮calm, 唔知俾你笑死
二手市場/gamekey市場緊有風險架啦, 你淆/覺得搏唔過咪唔好賣, 喺到扮清高扮醒目其實乜都唔知
on79, 跌落地仲要揦返咋沙
祝你早日賣出
你係醒, 改個人資料改密碼點會唔洗收認證碼呀, 柒少陣唔該你
借問聲換game個到
係咪要等佢send code出來先係可以連去steam
唔該哂
你隻癲狗又出黎吠
YES
asus free game係要去amd嗰網搞, 唔知其他洗唔洗
我msi都係 我見amd個網都係話幾隻牌子都係去Amd到換
出ROG PG348Q $6500 少用近乎新, 冇壞冇死點冇爛冇缺件,全原裝配件
其實係咪真係冇人換過....
首先係要係BRAND 度拎個CODE 去AMD REWARD 度登記
登記既 AMD 卡係咁既 佢會認到幾樣野 BRAND ID 同埋CARD CHIPS
做過D 實驗睇得出佢除左認卡外都會由名/IP/BRAND 去批既 (應該係早期比人玩爛左 NV果D比人玩爛都唔管咁多)
咁當你REG 完 佢都係過左出果日先比KEY 你既
條KEY 就係入番入去個STEAM / UPLAY ACCOUNT 度
姐係話如果買 就比果條KEY 就冇死
當然條KEY 用唔用到就睇有冇良心喇
利伸換左唔止 1 次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞