🇭🇰 電腦賣物交易所 💰 (10)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
即係9成關我事?
Gigabyte gtx 960 4gb
https://t.me/elvischoi
24號賣左塊底版畀人
塊板拆落黎之前運作正常
今日個巴打同我講話塊底板過唔到電
仲燒左條ram
有咩情況下會咁?
佢隻火牛
即係9成關我事?
我最近賣左d野既二手價
dcfever放左一兩日已經賣到
Asus Z97-K 底板 無盒無單
賣$440
*以下零件購於2014年9月25日
Corsair Vengeance 復仇者 99%new
CMZ16GX3M2A1600C10
DDR3 1600MHz 16GB Kit (2x8GB)
有盒有單,Felton永久保用
賣$590
ASUS STRIX GTX970 4GB GDDR5(STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5)
有盒有單(但入面乜都無)
無超頻,唔太打機,長期低溫工作
賣$650
Intel Core i5-4460(LGA1150,3.2GHz,6MB cache)連原裝散熱/無盒無單
賣$620
psu:500W
建議:150~200+
hdd:Seagate st1000dm003-1ER162
建議:100~150
ssdLEXTOR PX-256M6S 256GB
建議:唔知
其實真係冇得咁問,你可能要用負載工具check火牛先會知到真相。可能你用某%嘅錢同佢收返塊板, 始終買二手野都有風險, 你食唒又唔太合理
多謝巴打
可惜970 set 600已比人留
如果係肥花友比我可能唔理算
收壹部電腦自用 預算2000內
要有咩功能呀
要唔要顯示卡呀?
打下pc game。不要。有張舊卡
收一部電腦
大概$2000
會打下機 唔駛display

收一部電腦
大概$2000
會打下機 唔駛display card
打乜機
好似見到巴打係fb 放ram
有冇巴打知道6850k 連 asrock x99m 仲放到幾多?
收 4代i5 i7

550/ 900
tg傾
會約埋A Shop交收
試野錢我俾
你咁樣約人試野不如淘寶算啦

有幾多人咁得閒為幾舊水特登就時間去ssp
要約Ashop就直接喺epc徵啦
諗諗下都係 可能直接淘算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞